Kriyus

Yetkin
Makaleler
1
Hattım babamın adına kayıtlı. Şu an Vodafone Faturasız kullanıyorum. 26 yaş altı FreeZone kampanyasına nasıl katılabilirim? Formu gönderince “Bir hata oluştu” uyarısı veriyor, bu yüzden kullanıcı tanımlaması yapamıyorum. Adım adım ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
"FREEZONE" yazıp 1525'e SMS atabilir misin? Ben öyle kaydolmuştum.
26 yaş altı kullanıcılar yararlanabiliyor. Ancak 25 yaş altındaysanız kullanıcı tanımlayın uyarısı çıkıyor. Ben siteden kendim tanımlamayı denediğimde hata alıyorum. Müşteri hizmetleriyle görüştüm, faturalı hat kullanıcılarının yararlanabileceğini söylediler.

FreeZone faturalıya nasıl geçiş yapabilirim? Yoksa herhangi bir faturalı pakete geçiş yapmam yeterli olur mu?

26 yaş altı kullanıcılar yararlanabiliyor. Ancak 25 yaş altındaysanız kullanıcı tanımlayın uyarısı çıkıyor. Ben siteden kendim tanımlamayı denediğimde hata alıyorum. Müşteri hizmetleriyle görüştüm, faturalı hat kullanıcılarının yararlanabileceğini söylediler.

FreeZone faturalıya nasıl geçiş yapabilirim? Yoksa herhangi bir faturalı pakete geçiş yapmam yeterli olur mu?

Ben de herhangi bir faturalı tarifedeydim. Sonradan tanımlattım FreeZone'u. En doğru bilgiyi MH'leri verir yine.