Sürprizbozan From dizisi hakkındaki düşünceleriniz nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat_01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 73
  • Etiketler Etiketler
    nedir

berat_01 6

Yetkin
Merhaba, From dizisini dün bitirdim. Bana göre çok boş sahne ve çok konuşma vardı; ya sizce?

Dorduncu sezonu 1.5x yaparak izledim. Bos sahne cok ancak etkileyici bir senaryosu vardi. Bugun bitirdim ve cok kotu kapatti sezonu.

İlk 3 sezonu izledim ama daha 4. sezonu izlemedim. Benim için potansiyeli olan ama harcanmış bir seri gibi. 3 sezon boyunca hiçbir şey açıklanmadı ve öyle gelip gitti. Hadi ilk 2 sezon açıklanmamasını az çok anlarım ama 3. sezonda bir şeyler açıklanmalıydı ama onda da
1-2 bilgi dışında hiçbir şey olmadı ve insanların düşüncelerine de baktığımda çoğu insan benimle aynı düşüncelere sahipti. 4. sezonu sadece kesitlerle veya editlerle gördüm. Anladığım kadarıyla 4. sezonda çoğu şey açıklanmış ama o da büyük ihtimalle insanların düşünceleri yüzünden çoğu şeyi 4. sezona sıkıştırmak için olayları hızlı hızlı anlatmışlar. Fikir güzel ama senaryoya işlenememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…