Frostpunk 2 alınır mı?

CyHaN_Atalay

Uzman
Yorumlardaki azımsanmayacak kişi sayısı kadar herkes "1. oyundaki hissi yaşatmıyor, vermiyor" diye yazmış. Zira oyunun mekanikleri de zaten kolaylaştığını okumuştum. Mesela Frostpunk 1'de bireysel sorun çözerken; Frostpunk 2'de ise toplumsal olayı çözüyoruz ve herkesle uğraşmamıza gerek kalmıyor. Hani böyle indirgenmiş zorluk sanırsam. Siz önerir misiniz?

Önermem. 11 bit Studios'un en başarısız oyunu. Ne düzgün bir mekanik var ne de doğru dürüst bir hikâye anlatımı var. İlk oyun çok daha iyi.

Ben ancak 3 saat oynayabildim sonra sıkılıp çıktım. Gerçekten yapamamışlar.

Bahsettiğim gibi "zorluğu" indirgemişler mi? Yani oyun daha kolay mı hale gelmiş? Şimdi bende strateji gurmesi değilim tribe girmeme gerek yok Lakin 12 dolarlık strateji oyunundan da çok kolay bir oyun almak anlamsız ben için.

Zorlukta öyle. Daha kolay bir hale gelmiş. En azından benim için o şekildeydi.

Company of Heroes 3 alabilirsin o baya iyi.
Çok teşekkürler. Bu oyunu da daha önceden görmüştüm de yorumları direkt %70'in altında olup karışık. Şimdi başka insanların görüşlerine çok bağlı kalmamak lazım da yine kötü bir şeyler varsa bilmem lazım. Oyun neden bu kadar düşük inceleme oranına sahip?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…