Neurotic

Uzman
Yer
Teyvat
Giriş/orta seviye sistemler için güzel seçenek. Kasa da 3 adet ARGB fan bulunmakta. Bunun yanında 360mm sıvı soğutma, 170mm hava soğutma, iki adet HDD, bir adet SATA SSD ve 425mm ekran kartı desteği sunuyor.

https://www.tebilon.com/fsp-s340-3x...bronze-temperli-camli-usb-30-atx-gaming-kasa/

https://www.fsplifestyle.com/en/product/S340.html

Screenshot_7.webp

Giriş/orta seviye sistemler için güzel seçenek. Kasa da 3 adet ARGB fan bulunmakta. Bunun yanında 360mm sıvı soğutma, 170mm hava soğutma, iki adet HDD, bir adet SATA SSD ve 425mm ekran kartı desteği sunuyor.

https://www.tebilon.com/fsp-s340-3x...bronze-temperli-camli-usb-30-atx-gaming-kasa/

https://www.fsplifestyle.com/en/product/S340.html

Eki Görüntüle 227409
Pahalı. Çok daha iyi kasa + PSU kombosu yapılabilir.
Fark bin TL ama tokat manyağı yapar bu.

Pahalı. Çok daha iyi kasa + PSU kombosu yapılabilir.
Herkesin zevki, ihtiyaçları farklı. İnsanlar dandik markaların teneke kasalarını alıyorlar sırf akvaryum diye, içinde ki ne idüğü belirsiz psu'lar da cabası. En azından böyle ürünlere yönelsin isterim. Ayrıca ATX kasalara mATX anakart takılması benim için görsel açıdan hiç hoş hissettirmiyor. 4500 TL bütçe ile daha iyi kasa ve psu kombosunu atmanızı da bekliyorum. Eğer haklı olduğunuzu düşünürsem konuyu sildireceğim ama yok sizin kendi zevkinize uyan ürünler ise kendi konunuzu açıp paylaşırsınız.

Herkesin zevki, ihtiyaçları farklı. İnsanlar dandik markaların teneke kasalarını alıyorlar sırf akvaryum diye, içinde ki ne idüğü belirsiz psu'lar da cabası. En azından böyle ürünlere yönelsin isterim. Ayrıca ATX kasalara mATX anakart takılması benim için görsel açıdan hiç hoş hissettirmiyor. 4500 TL bütçe ile daha iyi kasa ve psu kombosunu atmanızı da bekliyorum. Eğer haklı olduğunuzu düşünürsem konuyu sildireceğim ama yok sizin kendi zevkinize uyan ürünler ise kendi konunuzu açıp paylaşırsınız.
Hocam sen ne yaşıyorsun ? Delta zaten Corsair'ın başka markaların alıp marka bastırıp sattığı PSU. Adamlar bu oyunun kurucusu resmen çok F/P'lar. Ocypus da yurtdışında baya ünlü ve çok da keliteliler. Birde teneke kasa demiş hahaha.

Hocam sen ne yaşıyorsun ? Delta zaten Corsair'ın başka markaların alıp marka bastırıp sattığı PSU. Adamlar bu oyunun kurucusu resmen çok F/P'lar. Ocypus da yurtdışında baya ünlü ve çok da keliteliler. Birde teneke kasa demiş hahaha.
Ocypus hakkında değildi yorumum, hiç hoş değil hitap ve yazım şekliniz. Lütfen mesajımı tekrar okuyun anlayın, anlamıyorsanız anlayana kadar tekrar tekrar okuyun.

herkesin zevki, ihtiyaçları farklı. İnsanlar dandik markaların teneke kasalarını alıyorlar sırf akvaryum diye, içinde ki ne idiği belirsiz PSU'lar da cabası. En azından böyle ürünlere yönelsin isterim. Ayrıca ATX kasalara mATX anakart takılması benim için görsel açıdan hiç hoş hissettirmiyor. 4500 TL bütçe ile daha iyi kasa ve PSU kombosunu atmanızı da bekliyorum. Eğer haklı olduğunuzu düşünürsem konuyu sildireceğim ama yok sizin kendi zevkinize uyan ürünler ise kendi konunuzu açıp paylaşırsınız.

Böyle bir şey isteniyorsa eğer minimum attığım Ocypus'a bakılması en mantıklısı. 4.500 TL'ye 3 fanlı akvaryum kasa ve FSP Hyper 650W PSU almak çok mantıksız. Fanı kronik sorunlu, 2 yılda tak tuk oluyor. Ocypus kasa gerçekten kaliteli ve büyük bir kasa, ayrıca içinde 850W FSP Hyper'dan daha kaliteli C seviyesi bir PSU modeli var.

Hocam sen ne yaşıyorsun? Delta zaten Corsair'ın başka markaların alıp marka bastırıp sattığı PSU. Adamlar bu oyunun kurucusu resmen çok F/P'lar. Ocypus da yurt dışında bayağı ünlü ve çok da keliteliler. Bir de teneke kasa demiş hahaha.

Burada karşılaşmak güzel oldu. Kırmızı forumdan hatırlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burda karşılaşmak güzel oldu. Kırmızı forumdan hatırlıyorum.
Bende hatırlıyorum merhaba.

Ocypus hakkında değildi yorumum, hiç hoş değil hitap ve yazım şekliniz. Lütfen mesajımı tekrar okuyun anlayın, anlamıyorsanız anlayana kadar tekrar tekrar okuyun.
Pardon hocam. Yalnız Ocypus olan çok çok daha mantıklı. Ayrıca bunlar mid-tower diye geçse de herkes bunları da akvaryum olarak biliyor. Bence Akvaryumdan da çok daha iyi duruyorlar. Karar yine kullanıcıların.

Böyle bir şey isteniyorsa eğer minimum attığım Ocypus'a bakılması en mantıklısı. 4.500 TL'ye 3 fanlı akvaryum kasa ve FSP Hyper 650W PSU almak çok mantıksız. Fanı kronik sorunlu, 2 yılda tak tuk oluyor. Ocypus kasa gerçekten kaliteli ve büyük bir kasa, ayrıca içinde 850W FSP Hyper'dan daha kaliteli C seviyesi bir PSU modeli var.

herkesin bütçesi farklı, ben sadece daha kötü ürünlere para vermektense en azından bilinir güvenilir bir markaya yöneltmeye çalışıyorum bu bütçede ki insanları. Ben aynı bütçe sorunuyla karşı karşıya kalsam aylarca kasasız uzay montaj sistem kullanır tüm parayı PSU'ya harcar sonra bütçe oluşturunca içime sinen kasayı alırdım. Bu dönemde insanlar 3-5'i zor topluyor, hatta taksitlendirme uğruna sözde teknoloji editörü kişilerin iş birliği adı altında dandik donanımlardan oluşan sistemlerini almak zorunda kalıyor. Herkesi kendimiz gibi düşünmemiz, her kesime uygun şekilde öneriler yapmamız lazım.

Son düzenleyen: Moderatör: