Fullprogramlarindir.net güvenli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    güvenli mi?
Microsoft en günceli veriyor ben 20H2 istiyorum.
Eski surum kullanmak buyuk kaşınmak hocam ama siz bilirsiniz. uupdump da olabilir. Indirdiginiz dosyayi taratin.

@5707, UUP dump'dan bakın. Orası daha güvenilir.

Şahsen 1809 veya 21H2 tavsiye ederim. 20H2 terk edilmiş bir sürüm. Hiçbir versiyonunda güvenlik güncelleştirmesi daha almıyor.

@5707, UUP Dump'dan bakın. Orası daha güvenilir.

Şahsen 1809 veya 21H2 tavsiye ederim. 20H2 terk edilmiş bir sürüm. Hiçbir versiyonunda güvenlik güncelleştirmesi daha almıyor.

Yükledikten sonra 22H2'ye güncellerim. https://techolay.net/sosyal/konu/wi...yuklenecek-sekilde-haz-rlayamad-hatas.107011/ bu hata yüzünden çalışan sürüm arıyorum. Farklı bir konuda birisi güncel sürümler BIOS'ta sıkıntı yapabiliyor yazmıştı

Eski surum kullanmak buyuk kaşınmak hocam ama siz bilirsiniz. uupdump da olabilir. Indirdiginiz dosyayi taratin.
Canım sıkıldığı için kurmuyorum.

Adminleri yardımcı olan bir site 4 yıldır kullanıyorum. Virüs denk geldi evet ama 20 oyunda 2 tane ancadır.Genel olarak güvenli ancak siteye yükledikleri her programı kontrol etmiyorlar sanırım.

@snop02, UUP ile terminalde bir yere kadar geldi sonra hareketsizleşti uzun süre. Önerdiğiniz farklı bir link var mı 20H2 için? UUP veya farklı site.

@snop02, UUP ile terminalde bir yere kadar geldi sonra hareketsizleşti uzun süre. Önerdiğiniz farklı bir link var mı 20H2 için? UUP veya farklı site.

UUP'tan baska bilmiyorum.
UUP'tan noktasına kadar paylasmıstım.
Noktasına kadar ayrıntılı anlattım.

Dosya Ekleri

• IMG_1706.webp
    105,9 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…