Funpay güvenilir mi?

DeadlyMania7

Seçkin
Yer
Cehennemin dibi
Funpay üzerinden bir alışveriş yapacağım. 1.5 dolar civarı tutuyor ama yükleme sayfasında 10 dolar çekilip sonraki alışverişlerde kullanılabileceği yazıyor. Buna güvenebilir miyim, daha önce kullanan var mı?

Zaman zaman kullanmıştım.
Funpay güvenilir. Minimum 10 dolar veya euro cinsinden mi istiyorlar?
Minimum ne ise, 10 dolar mı görülüyor? Buna göre cüzdana çekmesine izin verin. Çünkü bunu cüzdana aktaracak, geri göndermiyorlardı hatırladığı kadarıyla.

Başka bir gün veya siteden çıkış yaptıktan sonra tekrar girişlerde dikkat edin. En son girdiğimde doğrulama olarak kredi kartının son dört veya ilk dört rakamını istiyorlardı. Şimdi ne istiyorlar, bilemiyorum; değişmiş olabilir. Yanlış yazma veya unutma durumlarında giremezsiniz. Para orada kalır.

Son düzenleme:

Dolar cinsinden.

Dolar olsun. Bunu cüzdana atacaklar. Siz şimdi veya daha sonraki harcamalarınız için buradaki parayı kullanacaksınız.
Yukarıda yazdığıma bir paragraf daha ekledim. Çıkış yaptıktan sonraki girişlerdeki doğrulamalarla ilgili. Ona da göz atarsınız.

Bunu bildiğim iyi oldu teşekkür ederim. Sanal kart kullanıp kartı imha etmeyi planlıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…