Detaylar
Kim cevapladı?Evet denedim.
Ekran kartınızda bir anormallik var mı peki bu durum dışında eğer yok ise sıfır kurulum bir Windows kurmanızı tavsiye ederim.
Ekran kartınızda bir anormallik var mı peki bu durum dışında eğer yok ise sıfır kurulum bir Windows kurmanızı tavsiye ederim.
Hayır yok sıfır kurulum yaparsam bütün oyunları, uygulamarı tekrar yüklemem gerekecek internetim de oldukca kötü ama önceden denemiştim bunu da Windows 10 ve Windows 11 de aynı sorun devam ediyordu sistem gereksimimleri karşılamıyor ekran kartım sanıyorsam.
Peki Ekran kartınız nedir?Hayır yok sıfır kurulum yaparsam bütün oyunları, uygulamarı tekrar yüklemem gerekecek internetim de oldukca kötü ama önceden denemiştim bunu da Windows 10 ve Windows 11 de aynı sorun devam ediyordu sistem gereksimimleri karşılamıyor ekran kartım sanıyorsam.
AMD Radeon 530 ve Intel HD Graphics 505 Intel Pentium N4200.
- Makaleler
- 7
FurMark 2 icin gereken Vulkan 1.1 ve OpenGL 3.2 gereksinimlerini donanimsal olarak karsiladiginiza gore, sorunun suruculerinizin fazla eski olmasindan kaynakliyor olmasi muhtemel zira o GPU en son 22.6.1 aldi ve FurMark 2 bu tarihten sonra cikmis, surekli guncelleme alan bir program. Aldiginiz
DDU ile yalnizca harici GPU surucunuzu sildikten sonra bu linkten R.ID modlu suruculeri kurun ve tekrar deneyin. Indirdiginiz arsivi cikarip, icindeki
Modlu surucu kurmak istemiyorsaniz, Superposition yapmayi deneyin. FM2'den daha eski bir benchmark oldugu icin eski suruculeriniz sorun yapmamali. Her turlu o GPU iki benchmarkta da ''kabul edilebilir'' sonuclar vermeyecektir.
0xc0000005 hatasi da biraz buna isaret ediyor.DDU ile yalnizca harici GPU surucunuzu sildikten sonra bu linkten R.ID modlu suruculeri kurun ve tekrar deneyin. Indirdiginiz arsivi cikarip, icindeki
Setup.exe'yi calistirmaniz yeterli.Modlu surucu kurmak istemiyorsaniz, Superposition yapmayi deneyin. FM2'den daha eski bir benchmark oldugu icin eski suruculeriniz sorun yapmamali. Her turlu o GPU iki benchmarkta da ''kabul edilebilir'' sonuclar vermeyecektir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-