9 946 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 62 Beğeniler 29 9 Eylül 2025 #1 İki üründen birini almayı düşünüyorum, aralarında yaklaşık 500 TL oynuyor. Hangisini önerirsiniz? Tasarım olarak Akko daha şık geldi bana. Ayrıca halihazırda ASUS ROG STRIX Scope II NX Snow Switch kullanmaktayım. Belirttiğim klavyeler ile arasında devasa farklar var mıdır?
İki üründen birini almayı düşünüyorum, aralarında yaklaşık 500 TL oynuyor. Hangisini önerirsiniz? Tasarım olarak Akko daha şık geldi bana. Ayrıca halihazırda ASUS ROG STRIX Scope II NX Snow Switch kullanmaktayım. Belirttiğim klavyeler ile arasında devasa farklar var mıdır?
johan liebert Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 454 Beğeniler 336 9 Eylül 2025 #2 946 dedi: İki üründen birini almayı düşünüyorum, aralarında yaklaşık 500 TL oynuyor. Hangisini önerirsiniz? Tasarım olarak Akko daha şık geldi bana. Ayrıca halihazırda ASUS ROG STRIX Scope II nx snow Switch kullanmaktayım. Belirttiğim klavyeler ile arasında devasa farklar var mıdır? Genişletmek için tıkla... F75 kalite ve donanım olarak daha iyi.
946 dedi: İki üründen birini almayı düşünüyorum, aralarında yaklaşık 500 TL oynuyor. Hangisini önerirsiniz? Tasarım olarak Akko daha şık geldi bana. Ayrıca halihazırda ASUS ROG STRIX Scope II nx snow Switch kullanmaktayım. Belirttiğim klavyeler ile arasında devasa farklar var mıdır? Genişletmek için tıkla... F75 kalite ve donanım olarak daha iyi.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 9 Eylül 2025 #3 Tactile istiyorsanız M1, Linear istiyorsanız F75 Ultra.