Merhabalar, başlıkta belirttiğim iki ürün arasında kaldım. Aradaki fiyat farkını verebilirim, ancak Chillkey ND75'e vereceğim 1.000 TL'lik fark değer mi? Yoksa F75 Ultra'dan devam mı etmeliyim? Bu arada Chillkey ND75, 1.6 mm Non Flex-Cut ve Blue Lotus switchli model.
Bugün, MecMonkey üzerinden aldığım Furycube F75 Ultra adlı klavyenin incelemesini yapacağım. İyi okumalar.
MecMonkey kimdir? Güvenilir mi?
İlk rehberimde de dediğim gibi; fazlasıyla güvenilir ve güler yüzlüler. Ürünü, bana yakın olduğu için kendi stüdyolarından teslim aldım. Her zamanki gibi fazlasıyla iyi şekilde karşılandım. Kargo ile alacaksanız gönderimler aşırı sağlam, paketlemeye gerçekten özeniyorlar.
Ayrıca, MecMonkey Türkiye'ye yeni Furycube modellerini getiriyor. Yakın zamanda getirilecek. Çok premium klavyeler yolda diyebilirim. Ek olarak farklı...
Bugün, MecMonkey üzerinden aldığım Furycube F75 Ultra adlı klavyenin incelemesini yapacağım. İyi okumalar.
MecMonkey kimdir? Güvenilir mi?
İlk rehberimde de dediğim gibi; fazlasıyla güvenilir ve güler yüzlüler. Ürünü, bana yakın olduğu için kendi stüdyolarından teslim aldım. Her zamanki gibi fazlasıyla iyi şekilde karşılandım. Kargo ile alacaksanız gönderimler aşırı sağlam, paketlemeye gerçekten özeniyorlar.
Ayrıca, MecMonkey Türkiye'ye yeni Furycube modellerini getiriyor. Yakın zamanda getirilecek. Çok premium klavyeler yolda diyebilirim. Ek olarak farklı...
Teşekkür ederim dostlar, daha bugün F75 Ultra kargom gelmişti ama Wraithde ND75 stoğunun yenilendiğini görünce acaba değiştirmek iyi olur mu diye düşünmüştüm. O zaman eve geçince klavyeyi açayım artık.