KS KS K k4moncik 67 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 341 Çözümler 3 Beğeniler 120 21 Haziran 2026 #11 Kodların hepsini denedim, çalışmadı. Maks 1-2 haftaya başka kod çıkar. Çıkmazsa 1300'e alırım Yine de konuyu attığınız için teşekkür ederim. Mor olanı almaya karar kıldım ancak kendi sitesinde IBAN'a transfer istiyor. Güvenmeli miyim? Son düzenleme: 21 Haziran 2026
Kodların hepsini denedim, çalışmadı. Maks 1-2 haftaya başka kod çıkar. Çıkmazsa 1300'e alırım Yine de konuyu attığınız için teşekkür ederim. Mor olanı almaya karar kıldım ancak kendi sitesinde IBAN'a transfer istiyor. Güvenmeli miyim?
utkuversus 68 Kategori Yetkilisi Donanım Yetkilisi Açılış Hamlesi Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 1.781 Makaleler 11 Çözümler 50 Beğeniler 2.673 Yer Ankara 21 Haziran 2026 #12 k4moncik dedi: Kodların hepsini denedim, çalışmadı. Maks 1-2 haftaya başka kod çıkar. Çıkmazsa 1300'e alırım Yine de konuyu attığınız için teşekkür ederim. Mor olanı almaya karar kıldım ancak kendi sitesinde IBAN'a transfer istiyor. Güvenmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz bence, marka sahibi eski bir Youtube içerik üreticisi.
k4moncik dedi: Kodların hepsini denedim, çalışmadı. Maks 1-2 haftaya başka kod çıkar. Çıkmazsa 1300'e alırım Yine de konuyu attığınız için teşekkür ederim. Mor olanı almaya karar kıldım ancak kendi sitesinde IBAN'a transfer istiyor. Güvenmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz bence, marka sahibi eski bir Youtube içerik üreticisi.
KS KS K k4moncik 67 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 341 Çözümler 3 Beğeniler 120 23 Haziran 2026 #13 utkuversus dedi: Sıkıntı olmaz bence, marka sahibi eski bir YouTube içerik üreticisi. Genişletmek için tıkla... Garanti olsun diye tüm süreci video kaydına aldım. İnşallah sıkıntısız geçeriz. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2026
utkuversus dedi: Sıkıntı olmaz bence, marka sahibi eski bir YouTube içerik üreticisi. Genişletmek için tıkla... Garanti olsun diye tüm süreci video kaydına aldım. İnşallah sıkıntısız geçeriz.