Fuzul Ev ile ev almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AhmetBurak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 96

AhmetBurak

Başarılı
Selam abilerim, kardeşlerim. Yaşım 20, İstanbul'dan Kayseri'ye taşındık ailecek ama alışamıyorum. Ailem yine uyum sağladı, ben burada yabancıymışım gibi geliyor. Ne bir arkadaşım var ne çevrem. 9-10 ay oldu ama hâlâ içimde İstanbul'da yaşanmayan ihtimaller var. Güvenlik görevlisi olacağım, sınavı bekliyorum. Fuzul Ev'e yazılıp 1 sene Kayseri'de çalışıp Fuzul Ev'in parayı teslim etmesi 5-6 aydan fazla sürüyormuş, sanırım parayı teslim alınca İstanbul'da 1+1 ev almayı düşünüyorum. Kredi ile 3M almış olsam 8-9M geri ödemesi oluyor. Fuzul Ev ve diğer markalar mantıklı geliyor bana, sizce dediğim mantıklı mıdır? İstanbul'a gidebilmem için bu şekilde yapmam gerekiyor.

Emin Evim'e yazıldım ben de, 4 ayım kaldı. Ödemelerimi düzenli yapıyorum ev alacağım. Ben de hiçbir sorun yaşamadım ödemelerde falan ama çevremde araba alan tanıdıklarım var.

Size mantıklı geliyorsa, insan duymak istediğini duymak ister. Burada zıt görüşte olan birisi olsa, kendi bildiğinizi yaparsınız. Bu sebeple de, nasıl isterseniz, kendiniz risk iştahınıza göre değerlendirin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Haklısın hocam ama sizlerin de fikirlerini almak istedim, hani şöyle daha iyi olur gibisinden. Teşekkürler.

Haklısın hocam ama sizlerin de fikirlerini almak istedim, hani şöyle daha iyi olur gibisinden. Teşekkürler.
Benim fikrim, sizin bu işlemleri yapacağınız şube çalışanları ve sistemi için bir şekilde anlatmaları. Aklınıza yatmayan bir şey olursa yapmayın; sonrasında pişmanlık yaşamamak için. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…