FxSound oyunlar için güvenli mi?

Tamamdır çok teşekkürler hocam son olarak bir de imzanızdaki ekipmanla alakalı bir soru soracağım da buradan sormam kural ihlali olur mu?

İmzayı referans almak yasak hocam. İsterseniz sistemimi yazayım.

Sistem: Acer Nitro 5 AN515-55, GTX 1650 GDDR6 4GB, Intel i5-10300H (4.5GHz), 16GB 3000MHz Dual Channel RAM, 512GB NVMe M.2 SSD, Windows 10 IoT Enterprise LTSC 21H2.

Ekipman: Lenovo Legion R25i-30 | Razer Cobra | Razer BlackShark V2 X | GameSir Cyclone 2.

Teşekkür ederim ben de Acer Nitro 5 RTX 4060 ekran kartlı olanını kullanıyorum da, şu aralar kulaklık bakıyorum Razer BlackShark V2 X kulaklığı ses kartınız iyi besliyor mu yoksa harici mi aldınız? Ben de bu kulaklığı almayı düşünüyordum fakat ses kartı olmadığı için vazgeçmiştim anakartımda ki ses kartına güvenemediğim için.

Harici ses kartı kullanmıyorum ve çok memnunum. Bas seviyesi beni çokça tatmin ediyor. Bu kulaklıktan önce Gamenote H2002D kullanıyordum. Müzik dinlemek için Dolby Access kullanıyordum. Blackshark V2 X ile uzamsal ses pek kullanmaz oldum. Bas seviyesi ve ses kalitesi daha iyiydi.

İleride ses kartı almayı düşünüyorum. Ancak kalitesini ne kadar arttırır bilemem. Şu an ki haliyle bile bana oldukça kaliteli geldi çünkü.

Çok teşekkür ederim bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…