Selim35 Becerikli Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 355 Beğeniler 136 Yer İzmir 17 Ağustos 2025 #11 eusea dedi: Bir web sitesinin doğrudan bunu yapmaya yetkisi yoktur muhtemelen kullandığınız sürümde bir güvenlik açığı vardı. Genişletmek için tıkla... Dümdüz son sürüm Chrome, dümdüz son sürüm Windows 11, dümdüz Malwarebytes. Bcansiz74 dedi: Web sitesi bunu yapmıyor zaten, kurduğunuz bir zararlı yazılım yapıyor. Genişletmek için tıkla... Valla GoodbyeDPI'dan şüphelenmiştim. Regeditten silince sorun çözülmüştü ama garanti olsun diye GoodbyeDPI'ı da sildim.
eusea dedi: Bir web sitesinin doğrudan bunu yapmaya yetkisi yoktur muhtemelen kullandığınız sürümde bir güvenlik açığı vardı. Genişletmek için tıkla... Dümdüz son sürüm Chrome, dümdüz son sürüm Windows 11, dümdüz Malwarebytes. Bcansiz74 dedi: Web sitesi bunu yapmıyor zaten, kurduğunuz bir zararlı yazılım yapıyor. Genişletmek için tıkla... Valla GoodbyeDPI'dan şüphelenmiştim. Regeditten silince sorun çözülmüştü ama garanti olsun diye GoodbyeDPI'ı da sildim.
KS KS Kadir Tınaz Başarılı Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 91 Çözümler 6 Beğeniler 15 Yer Bolu 17 Ağustos 2025 #12 Muhtemelen site bu. Silince tekrar oluşuyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü.webp 110 KB · Görüntüleme: 73