bespridei Başarılı Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 15 Beğeniler 7 5 Ocak 2024 #1 GA-EP35C-DS3r anakartta egzoz ve işlemci fanının hızını değiştirmek istiyorum ancak SpeedFan uygulaması çalışmıyor.
GA-EP35C-DS3r anakartta egzoz ve işlemci fanının hızını değiştirmek istiyorum ancak SpeedFan uygulaması çalışmıyor.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 5 Ocak 2024 #2 BIOS üzerinden değiştirmeyi deneyin.
KS KS bespridei Başarılı Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 15 Beğeniler 7 5 Ocak 2024 #3 umut dedi: BIOS üzerinden değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Aradım ancak bulamadım.
Subaru Yetkili Servis Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 367 Yer SUBARU Corporaiton 5 Ocak 2024 #4 Configure>Advanced>Chip kısmında anakart çipinizi seçin büyük ihtimalle PWM1 ve PWM2'dir. Fanlar bende öyle. Onlara tıklayıp alttan software controlled yapıp tamam deyip çıkın. Şimdi anamenüden fan hızını değiştirmeyi deneyin.
Configure>Advanced>Chip kısmında anakart çipinizi seçin büyük ihtimalle PWM1 ve PWM2'dir. Fanlar bende öyle. Onlara tıklayıp alttan software controlled yapıp tamam deyip çıkın. Şimdi anamenüden fan hızını değiştirmeyi deneyin.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 5 Ocak 2024 #5 SpeedFan -> Configure -> Advanced altından IT87818F seçip ayarlama kısmını da Software Controlled yapıp denedin mi? Olmazsa BIOS'ta SMART Fan Control ayarını kullanabilmen gerek.
SpeedFan -> Configure -> Advanced altından IT87818F seçip ayarlama kısmını da Software Controlled yapıp denedin mi? Olmazsa BIOS'ta SMART Fan Control ayarını kullanabilmen gerek.
KS KS bespridei Başarılı Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 15 Beğeniler 7 6 Ocak 2024 #6 Recep Baltaş dedi: SpeedFan -> configure -> Advanced altından IT87818F seçip ayarlama kısmını da software controlled yapıp denedin mi? Olmazsa BIOS'ta Smart fan Control ayarını kullanabilmen gerek. Genişletmek için tıkla... Evet denedim BIOS'ta bulunan ayarı açıp kapattım ancak bir fark olmadı. Smart fan Control ayarını aktif veya devre dışı yapabiliyorum ama fanlar Full hızda dönmeye devam ediyor.
Recep Baltaş dedi: SpeedFan -> configure -> Advanced altından IT87818F seçip ayarlama kısmını da software controlled yapıp denedin mi? Olmazsa BIOS'ta Smart fan Control ayarını kullanabilmen gerek. Genişletmek için tıkla... Evet denedim BIOS'ta bulunan ayarı açıp kapattım ancak bir fark olmadı. Smart fan Control ayarını aktif veya devre dışı yapabiliyorum ama fanlar Full hızda dönmeye devam ediyor.