KS KS 16055 68 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.433 Makaleler 65 Çözümler 105 Beğeniler 5.339 2 Eylül 2025 #11 xLeomessi dedi: 40 milyon teklif gelen adamı yedek bırakmak topuğuna sıkmak olur. Barış teknik kapasitesi sınırlı bir topçu, sat gitsin. Genişletmek için tıkla... Sat gitsin deyince olmuyor her şey işte. Oyuncu gitmek istemezse, maaş tekliflerini kabul etmezse nasıl göndereceksin?
xLeomessi dedi: 40 milyon teklif gelen adamı yedek bırakmak topuğuna sıkmak olur. Barış teknik kapasitesi sınırlı bir topçu, sat gitsin. Genişletmek için tıkla... Sat gitsin deyince olmuyor her şey işte. Oyuncu gitmek istemezse, maaş tekliflerini kabul etmezse nasıl göndereceksin?
5 5008 Uzman Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 680 2 Eylül 2025 #12 16055 dedi: Sat gitsin deyince olmuyor her şey işte. Oyuncu gitmek istemezse, maaş tekliflerini kabul etmezse nasıl göndereceksin? Genişletmek için tıkla... Barış gitmek istiyordu ama kalması için anlaşılmış deniyor.
16055 dedi: Sat gitsin deyince olmuyor her şey işte. Oyuncu gitmek istemezse, maaş tekliflerini kabul etmezse nasıl göndereceksin? Genişletmek için tıkla... Barış gitmek istiyordu ama kalması için anlaşılmış deniyor.
xLeomessi 7 Uzman Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 671 Beğeniler 415 2 Eylül 2025 #13 16055 dedi: Sat gitsin deyince olmuyor her şey işte. Oyuncu gitmek istemezse, maaş tekliflerini kabul etmezse nasıl göndereceksin? Genişletmek için tıkla... Oyuncu gitmek istiyordu zaten hocam. Galatasaray uyuzluk yapıyor, messi değilse her oyuncu satılır. Ben hep bu kafadayım.
16055 dedi: Sat gitsin deyince olmuyor her şey işte. Oyuncu gitmek istemezse, maaş tekliflerini kabul etmezse nasıl göndereceksin? Genişletmek için tıkla... Oyuncu gitmek istiyordu zaten hocam. Galatasaray uyuzluk yapıyor, messi değilse her oyuncu satılır. Ben hep bu kafadayım.
The Semih 67 Başarılı Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 858 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 589 2 Eylül 2025 #14 xLeomessi dedi: Oyuncu gitmek istiyordu zaten hocam. Galatasaray uyuzluk yapıyor, messi değilse her oyuncu satılır. Ben hep bu kafadayım. Genişletmek için tıkla... Messi bile satıldıysa herkes satılır
xLeomessi dedi: Oyuncu gitmek istiyordu zaten hocam. Galatasaray uyuzluk yapıyor, messi değilse her oyuncu satılır. Ben hep bu kafadayım. Genişletmek için tıkla... Messi bile satıldıysa herkes satılır
xLeomessi 7 Uzman Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 671 Beğeniler 415 2 Eylül 2025 #15 The Semih dedi: Messi bile satıldıysa herkes satılır Genişletmek için tıkla... Messi için hiçbir zaman bonservis bedeli ödenmedi hocam^^
The Semih dedi: Messi bile satıldıysa herkes satılır Genişletmek için tıkla... Messi için hiçbir zaman bonservis bedeli ödenmedi hocam^^