Evet sevgili arkadaşlar. Dün gece 01.00 itibarı ile UEFA kadro belirleme süresi tamamlandı. Kadroların hepsi de bugün tam olarak basına açıklandı. Oluşan kardoları aşagıda belirttim.
GALATASARAY
Fernando Muslera, Ahmet Şen, Günay Güvenç, Ismail Jakobs, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Elias Jelert, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Metehan Baltacı, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Gabriel Sara, Hakim Ziyech, Lucas Torreira, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Yusuf Demir, Mitch Batshuayi, Victor Osimhen, Barış Alper Yılmaz.
FENERBAHÇE
İrfan Can Eğribayat, Dominik Livakovic, Ertuğrul Çetin, Samet Akaydin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Fred, İrfan Can Kahveci, Sofyan Amrabat, Sebastian Szymański, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Youssef En-Nesyri, Cengiz Ünder, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin.
BEŞİKTAŞ
Mert Günok, Ersin Detanoğlu, Göktuğ Baytekin, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Milot Rashica, Salih Uçan, Semih Kılıçsoy, Felix Uduokhai, Ciro Immobile, Joao Mario, Bakhtiyar Zainutdinov, Ernest Muçi, Arthur Masuaku, Rafa Silva, Almoatasem Al Musrati, Emirhan Topçu, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş, Serkan Emrecan Terzi, Gedson Fernandes, Mustafa Erhan Hekimoğlu.
Konferans Ligi için BAŞAKŞEHİR
Volkan Babacan, Muhammed Şengezer, Deniz Dilmen, Opoku, Hamza Güreler, Ousseynou Ba, Emre Kaplan, Berat Özdemir, Onur Ergün, Leo Duarte, Lucas Lima, Olivier Kemen, Berkay Özcan, Miguel Crespo, Pelkas, Deniz Türüç, Metin Emre Karaal, Ömer Ali Şahiner, Davidson, Serdar Gürler, Piatek, Keny, Figueiredo
Sizler takımınızdan, takım kadrolarınızdan memnun musunuz? Lütfen tartışma yaşanmasın. Gerekirse herkes kendi takımı hakkında fikirlerini belirtsin. Ben şahsen bir Galatasaray'lı olarak Beşiktaş'ın başarılı olabileceğine inanıyorum. Hem ligde hem UEFA'da.