Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA kadroları belli oldu!

Zaha ve Köhn asla gönderilmemeliydi, yedekten girseler bile iş yaparlardı biraz. Adamlar Osimhen'i aldık daha ne yapalım deyip kapattılar Avrupa listesini, şaka gibi.

Büyük rezillik ya. Gruplardan çıkınca transfer yapabiloyor muyuz peki? Ya da lig için transfer edilen oyuncuları UEFA'ya kayıt ettirebiliyor muyuz ?

Büyük rezillik ya. Gruplardan çıkınca transfer yapabiloyor muyuz peki? Ya da lig için transfer edilen oyuncuları UEFA'ya kayıt ettirebiliyor muyuz ?
Olur da son 16'ya kalırsak aldığımız adamları devre arasında yazdırabiliyoruz diye biliyorum. Kış transfer döneminde de ekleme yapabilirler.

Olur da son 16'ya kalırsak aldığımız adamları devre arasında yazdırabiliyoruz diye biliyorum. Kış transfer döneminde de ekleme yapabilirler.

Ocak ayına daha çok var. Umarım güzel birileriyle şimdiden konuşmaya başlarlar. Yoksa UEFA'da çok ama çok zor ilerleriz. Yani bizim grupta Tottenham, Ajax, PAOK, AZ Alkmaar, Malmö, Dynamo Kiev, Elfborg, RFS var. Yani son maçlarda o kadar kötüydük ki Elfborg ve RFS maçlarından bile emin değilim, bırak Tottenham'ı, Ajax'ı...

GS'nin mevcut kadrosuyla, fikstürüyle mutlaka ilk 8'e girmesi lazım.

İfadeler: 698
Hocam kadroda derinlik yok. Ayrıca oynanılan toptan sen memnun musun?
Asla memnun değilim hocam. Tamamen plansızlığın sonucu oluşan kadro ama RFS, Elfsborg yenmek için illa takımda Rabiot ayarında topçu olmasına gerek yok. En kötü 6/8 yapmalıyız. Ki orta saha rotasyonu bence iyi. Kanat ve stoper eksiği daha büyük sıkıntı bence.

İşte kanat olmadığı için defans büyük sıkıntı. 2.5 stoperle nasıl oynayacağız çok merak ediyorum eğer 3-5-2 yaparsa taktiği. En azından evdeki maçları yenmeliyiz ya. Tottenham ve Ajax'tan da beraberlik koparabilirsek iyi olur.

Osimhen - Icardi
Barış - Sara - Kaan - Torreira - Jelert
Jakops - Nelsson - Davinson
Günay

Bence Galatasaray'ın en ideal kadrosu şartlar oluşunca bu.

Osimhen - Icardi
Barış - Sara - Kaan - Torreira - Jelert
Jakops - Nelsson - Davinson
Günay

Bence Galatasaray'ın en ideal kadrosu şartlar oluşunca bu.

Günay'a güven olmaz. Sezon sonu mutlaka sağlam kaleci transferinde gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…