KS KS DOGANSLX 41 Üstün Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 315 Beğeniler 103 Yer Ankara Bugün 13:18 #11 HRT Spor, Instagram: "🚨 GS TV eski muhabiri Serbay Şenkal: “Recep Tayyip Erdoğan, ‘sen bu sene şampiyon olmayacaksın.’ dese Dursun Özbek, karşı çıkabilir mi?”" 2,530 likes, 1,192 comments - sporhrt, August 4, 2026: "🚨 GS TV eski muhabiri Serbay Şenkal: “Recep Tayyip Erdoğan, ‘sen bu sene şampiyon olmayacaksın.’ dese Dursun Özbek, karşı çıkabilir mi?”". www.instagram.com Böyle bir video görmüştüm.
HRT Spor, Instagram: "🚨 GS TV eski muhabiri Serbay Şenkal: “Recep Tayyip Erdoğan, ‘sen bu sene şampiyon olmayacaksın.’ dese Dursun Özbek, karşı çıkabilir mi?”" 2,530 likes, 1,192 comments - sporhrt, August 4, 2026: "🚨 GS TV eski muhabiri Serbay Şenkal: “Recep Tayyip Erdoğan, ‘sen bu sene şampiyon olmayacaksın.’ dese Dursun Özbek, karşı çıkabilir mi?”". www.instagram.com Böyle bir video görmüştüm.
Captain Skriniar 78 Başarılı Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 822 Beğeniler 505 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 49 dakika önce #12 Hui dedi: Ya bunların transfer yapmamasının sebebi yukarıdan artık siz şampiyon olmayın talimatı geldi gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle. Aziz Yıldırım büyük risk aldı. Şampiyon yapamazsa TFF’nin başına çökeceğini hepimiz biliyoruz.
Hui dedi: Ya bunların transfer yapmamasının sebebi yukarıdan artık siz şampiyon olmayın talimatı geldi gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle. Aziz Yıldırım büyük risk aldı. Şampiyon yapamazsa TFF’nin başına çökeceğini hepimiz biliyoruz.