SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.681 Çözümler 14 Beğeniler 7.794 1 Eylül 2025 #21 Milas dedi: İstemez. Genişletmek için tıkla... Her oynadığı takımda vergileri düşünce 10'a yakın para alan paylaşılanlara göre neden 5 milyona ikna olsun? 5008 dedi: Yaz boyu 5 milyon istediğinden dolayı transferden cayıldığı konuşuluyordu. O yaştaki adama 10 milyon verdiyseler bırakıp gitsinler. Genişletmek için tıkla... Yerli sayılmayacaksa çok boş transfer olur, yerliyse mantıklı olabilir.
Milas dedi: İstemez. Genişletmek için tıkla... Her oynadığı takımda vergileri düşünce 10'a yakın para alan paylaşılanlara göre neden 5 milyona ikna olsun? 5008 dedi: Yaz boyu 5 milyon istediğinden dolayı transferden cayıldığı konuşuluyordu. O yaştaki adama 10 milyon verdiyseler bırakıp gitsinler. Genişletmek için tıkla... Yerli sayılmayacaksa çok boş transfer olur, yerliyse mantıklı olabilir.
KS KS Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.292 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.305 Yer Japonya, Fukuoka 1 Eylül 2025 #22 SF26 dedi: Her oynadığı takımda vergileri düşünce 10'a yakın para alan paylaşılanlara göre neden 5 milyona ikna olsun? Genişletmek için tıkla... Hem tuttuğu takım etkeni hem de kariyerinin son demleri. SF26 dedi: Yerli sayılmayacaksa çok boş transfer olur, yerliyse mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yerli sayılıyor hocam.
SF26 dedi: Her oynadığı takımda vergileri düşünce 10'a yakın para alan paylaşılanlara göre neden 5 milyona ikna olsun? Genişletmek için tıkla... Hem tuttuğu takım etkeni hem de kariyerinin son demleri. SF26 dedi: Yerli sayılmayacaksa çok boş transfer olur, yerliyse mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yerli sayılıyor hocam.
25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.959 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.319 Yer İstanbul 1 Eylül 2025 #23 SF26 dedi: Maaşını merak ediyorum ben, İlkay burada en az 10 milyon maaş ister net. Genişletmek için tıkla... Vereceklerini sanmıyorum o kadar maaşı fakat yatmaya geldi büyük ihtimal, emekliliği de yaklaşmış. Orkun Kökçü, Mesut Özil gibi olacağa benziyor.
SF26 dedi: Maaşını merak ediyorum ben, İlkay burada en az 10 milyon maaş ister net. Genişletmek için tıkla... Vereceklerini sanmıyorum o kadar maaşı fakat yatmaya geldi büyük ihtimal, emekliliği de yaklaşmış. Orkun Kökçü, Mesut Özil gibi olacağa benziyor.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.681 Çözümler 14 Beğeniler 7.794 1 Eylül 2025 #24 25457 dedi: Vereceklerini sanmıyorum o kadar maaşı fakat yatmaya geldi büyük ihtimal, emekliliği de yaklaşmış. Orkun Kökçü, Mesut Özil gibi olacağa benziyor. Genişletmek için tıkla... Orkun yatmaya mı geldi? Saçmalamayın. Milas dedi: Hem tuttuğu takım etkeni hem de kariyerinin son demleri. Yerli sayılıyor hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman mantıklı transfer.
25457 dedi: Vereceklerini sanmıyorum o kadar maaşı fakat yatmaya geldi büyük ihtimal, emekliliği de yaklaşmış. Orkun Kökçü, Mesut Özil gibi olacağa benziyor. Genişletmek için tıkla... Orkun yatmaya mı geldi? Saçmalamayın. Milas dedi: Hem tuttuğu takım etkeni hem de kariyerinin son demleri. Yerli sayılıyor hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman mantıklı transfer.
Cpt Price Yetkin Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 334 Çözümler 1 Beğeniler 206 2 Eylül 2025 #25 SF26 dedi: Orkun yatmaya mı geldi? Saçmalamayın. O zaman mantıklı transfer. Genişletmek için tıkla... Yatmaya gelmedi ama sahada gösterdiği oyun biraz tatil yapmaya gelmiş hissi veriyor.
SF26 dedi: Orkun yatmaya mı geldi? Saçmalamayın. O zaman mantıklı transfer. Genişletmek için tıkla... Yatmaya gelmedi ama sahada gösterdiği oyun biraz tatil yapmaya gelmiş hissi veriyor.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.681 Çözümler 14 Beğeniler 7.794 2 Eylül 2025 #26 Cpt Price dedi: Yatmaya gelmedi ama sahada gösterdiği oyun biraz tatil yapmaya gelmiş hissi veriyor. Genişletmek için tıkla... Şu takıma Ronaldo/Messi/Neymar falan getirsen onlar da tatil yapar, takıma değil topu çanta bile emanet etmem.
Cpt Price dedi: Yatmaya gelmedi ama sahada gösterdiği oyun biraz tatil yapmaya gelmiş hissi veriyor. Genişletmek için tıkla... Şu takıma Ronaldo/Messi/Neymar falan getirsen onlar da tatil yapar, takıma değil topu çanta bile emanet etmem.
KS KS Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.292 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.305 Yer Japonya, Fukuoka 2 Eylül 2025 #27