Galatasaray Kamada ve Pašalić ile ilgileniyor

Hocam bazı söylentilere göre Nelsson daha yüksek fiyatlara satılması için oynatılıyor şu an. Ben de orta sahaya adam alınmasını istiyorum fakat yönetim kurulu hocanın oyununa uymayan oyuncuları takıma doldurdu. Ve takımdaki eksikler sadece orta saha ile sınırlı değil. Yeni bir sağ açık, Torreira için bir yedek, bir de sol bek ve orta saha eksiğimiz. Barış Alper ligde iyi bir performans sergilese de Avrupa maçlarında o bölgenin oyuncusu olmadığı bariz bir şekilde belli olacak. Umarım iyi bir ara transfer dönemi geçirip eksiklerimizi en aza indirebiliriz.

yönetim kurulu hocanın oyununa uymayan oyuncuları takıma doldurdu.

Bu kısma katılmıyorum çünkü hoca röportajlarında oyuncuların çoğunu istediğini belirtti, örneğin Angelino. Başakşehir'in döneminde Leipzig maçında oyuncuyu beğendi. Ben olaya iki taraf hatalı şeklinde bakıyorum. Gerisine kesinlikle katılıyorum. Ayrıca Erden Timur'un tekrar geri döndüğü yönünde haberler var. Asıl bomba haber bu.

Dediğim gibi umarım bu transfer sezonu iyi geçer ve eksiklerimizi kapatabiliriz. Yoksa Fenerbahçe bu sezon çok kolay bir şekilde şampiyon olacak.

İlgilenen varsa Pašalić hakkında bir flood yapılmış, bakabilirsiniz.

Galatasaray'ın Fenerbahçeme göre en büyük eksiği oyuncuların karakterleri(saha içindeki davranışlar vs.) ve lider oyuncu. İyi top oynuyorlar ama sanki lise mahalle maçıymış gibi takılıyorlar sahada. O oyuncuları toplayıp yönlendirecek bir lider oyuncu yok sahada. Yani İrfan Can Kahveciyi çok severim ama o da biraz bu tavırlarda, bizim takımda Dzeko, Tadic vs. olduğu için müsaade etmiyorlar. Galatasaray'a takımı fişekleyecek, derleyip toplayacak ve Fred gibi oyun görüşü olan bi oyuncu lazım.

İkisi de gelmez erden başkan son gün bakasetasa yıllık 3 m euroadan sözleşme imazalatıp transferi kapatır.

İcardi ile Zaha ikisi lider ruhlu ama anlaşamadıklarından dolayı olmuyor. Aslında fazla yıldız iyi değil, daha çok asker ruhlu adamlar iş yaptı. Örneğin Rashica. Bize 8,5 ya da 10 numara lazım hocam. Bunun yanına sol bek alsak yine götürürüz bence sezon sonuna kadar.

İkisi de gelmez erden başkan son gün bakasetasa yıllık 3 m euroadan sözleşme imazalatıp transferi kapatır.

Erden Timur sürpriz yapabilir, belli olmaz.

Ikisi de ayni mevki. Bize saglam bir 6-8 bir de 10 numara lazim.

Sol beke Rıdvan Yılmaz çok iyi olur

Galatasaray sezon başı çok gereksiz transferler yaptı bence. Zaha, Tete gibi oyuncular gereksiz masraf. Takıma uyum gösterecek oyuncular almaları lazım.

İfadeler: MVP
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…