Galatasaray Kamada ve Pašalić ile ilgileniyor

Ikisi de ayni mevki. Bize saglam bir 6-8 bir de 10 numara lazim.

8,5 alsalar daha iyi olur bence. Dinamiklik yok.

Sol beke Rıdvan Yılmaz çok iyi olur

Seneye yabancı kuralı kalkıyor ama 6 aylık fena olmayabilir.

Galatasaray sezon başı çok gereksiz transferler yaptı bence. Zaha, Tete gibi oyuncular gereksiz masraf. Takıma uyum gösterecek oyuncular almaları lazım.

Çoğu bu dönemde gitmese bile sezon sonu gidecektir hocam. Yedekte tutamayız.

Kamada’yı takımda görmek isterim ama biraz zor gibi.

Kamada’yı takımda görmek isterim ama biraz zor gibi.

Kamada'yı anlamıyorum, gittiği takımda çok az süre bulmuş bir oyuncunun girdiği tripleri anlamıyorum. Kısacası gelmek istemiyor ve transferi sürpriz olmazsa çoktan yatmış.

Kamada'yı anlamıyorum, gittiği takımda çok az süre bulmuş bir oyuncunun girdiği tripleri anlamıyorum. Kısacası gelmek istemiyor ve transferi sürpriz olmazsa çoktan yatmış.
Vallahi ben de anlamadım Kamada’yı. Gitsin yedekte oturmaya devam etsin.

Vallahi ben de anlamadım Kamada’yı. Gitsin yedekte oturmaya devam etsin.

Sezon sonu aynı yönetim kalırsa bu isimlerden daha iyi transferler yapılacağı söyleniyor. Bakalım hayırlısı olsun ya.

Sezon sonu aynı yönetim kalırsa bu isimlerden daha iyi transferler yapılacağı söyleniyor. Bakalım hayırlısı olsun ya.
Yönetim bence kalır. Bu sezonun transfer dönemi (yaz) pek iyi geçmedi. Umarım önümüzdeki sezon aynı hataları tekrarlamazlar.

Yönetim bence kalır. Bu sezonun transfer dönemi (yaz) pek iyi geçmedi. Umarım önümüzdeki sezon aynı hataları tekrarlamazlar.

Galatasaray'ın seçim döneminde yaşlıların ne yapacağı belli olmaz. Bankalar birliği anlaşmasından çıkacağımız için artık daha rahat olacağız. Dediğin gibi umarım aynı hataları tekrarlamazlar.

Bankalar birliği bizi bu kadar zora sokuyordu zaten. Yönetim şimdi rahatlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…