Galatasaray - Liverpool maçının sonucu ne olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5124
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 554
  • Etiketler Etiketler
    galatasaray maçı
5-1 90+2 pocikerim atar. (sahaya bomba düşmezse)

Şaka bir yana ağır bir mağlubiyet yaşayacak GS.

Osimhen yetişirse Galatasaray kazanır.
Dostum hayalciliği bırakırsan bir şeyler değişmeye başlar. Son 30 maçta 3 galibiyet mi ne var Avrupa'da. Okan varken sıfır çekmesin de rezil olmayalım yeterince.

Son düzenleyen: Moderatör:
Liverpool net alır. Tarihi fark gelebilir. Türk futbolu için utanç gecesi olma ihtimali yüksek.

Bence Okan asıl taktikten vazgeçip savunma ağırlıklı çıkar, geçen ki maçta 5 yiyince kendine gelmiştir az çok. Bana kalırsa savunma ağırlıklı çıkacaktır ondan dolayı aşırı bir fark olmaz. Tabii Liverpool'un 2 forvet 2 açık ile oynadığını düşünürsek ne kadar savunma oynasan da pocikerim pek bir iş yapamaz. Tahminim 5-1 Liverpool alır, Osimhen olmasa 5-0 hatta 6 ya doğru gider.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum hayalciliği bırakırsan bir şeyler değişmeye başlar. Son 30 maçta 3 galibiyet mi ne var Avrupa'da. Okan varken sıfır çekmesin de rezil olmayalım yeterince.
İyi mücadele ettik ama bu takımdaki sistemsizliği görmek gerekiyor. Tamamen kaos futboluyla gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…