Galatasaray, Uğurcan Çakır ile anlaşmaya vardı

Hiç sanmıyorum Ugurcan'ın gideceğini.

Son düzenleyen: Moderatör:
12 milyona Ederson aldık, Galatasaray Uğurcan'a 30 milyon vermiş. Bu bildiğin soygun. Yerli alacakken Günay'a yedek almak daha mantıklı. Refleks olarak Günay'dan iyi fakat Uğurcan'ın ayakları Günay'dan daha kötü. Bu yüzden ŞL için Galatasaray'ın Avrupa'dan kaleci alması şart.

Mantıksız bir transfer. Onun yerine şu 2 kaleciden birini alırdım.
1)Guillaume Restes: Henüz 18 yaşında, Fransa Milli Takımının umudu, yetenekli, dünya kulüplerince takip ediliyor. 23 milyon peşin taksitli 5 milyon + sonraki satıştan %20 pay ile alırdım.
2)Karl Hein: Arsenal altyapısından yetişmiş, çok göz önünde olmayan, çok bahsedilmeyen ama oldukça potansiyelli bir kaleci. Ragnar Klavan ile birlikte adını Estonya'lı en iyi futbolcular listesinin tepesine kazıyabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Direkt Günay'dan kötü. Günay bize geldiğinden beri Avrupa maçları dahil Günay'ın 11 başladığı hiçbir maçı kaybetmemişiz bile. Uğurcan'ın plaka yazdırma gibi yetenekleri var.

PSG'den 8 isabetli şutta 6 gol yiyen Restes mi? Liverpool'dan 10-12 tane yer bu.

Muslera'nın gideceği Nisan-Mayıs ayından itibaren belliyken 4-5 ayda kaleci transfer edemeyen yönetim, Uğurcan'a 30 ödüyorlarsa kendi ceplerinden ödesinler, onların suçu.

Ederson'a kolsuz diyen taraftara, başkanından hem kolsuz hem ayaksız kaleci transferi mi? Yakışır geseme

Aynı PSG, Chevalier'i alamasaydı Restes'e girişecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…