Captain Skriniar 98 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.281 Çözümler 1 Beğeniler 844 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 19:30 #1 Galatasaray, Danimarkalı stoper oyuncusu Victor Nelsson'un sözleşmesini feshetti. Oyuncu, Wi-Fi şifresine transfer oldu.
Galatasaray, Danimarkalı stoper oyuncusu Victor Nelsson'un sözleşmesini feshetti. Oyuncu, Wi-Fi şifresine transfer oldu.
SF26 98 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.853 Çözümler 21 Beğeniler 8.854 Bugün 19:35 #2 Beşiktaş maçında oyun konsantrasyonuyla alakalı problemleri olduğunu göstermişti, Davinson-Singo derken çok düştü. Tekrar toparlar ama o ilk sezonundakine benzer olur mu çok şüpheli.
Beşiktaş maçında oyun konsantrasyonuyla alakalı problemleri olduğunu göstermişti, Davinson-Singo derken çok düştü. Tekrar toparlar ama o ilk sezonundakine benzer olur mu çok şüpheli.
KS KS Captain Skriniar 98 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.281 Çözümler 1 Beğeniler 844 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 19:35 #3 SF26 dedi: Tekrar toparlar ama o ilk sezonundakine benzer olur mu çok şüpheli. Genişletmek için tıkla... İlk sezon kadar olamaz bence.
SF26 dedi: Tekrar toparlar ama o ilk sezonundakine benzer olur mu çok şüpheli. Genişletmek için tıkla... İlk sezon kadar olamaz bence.
SF26 98 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.853 Çözümler 21 Beğeniler 8.854 Bugün 19:36 #4 Captain Skriniar dedi: İlk sezon kadar olamaz bence. Genişletmek için tıkla... Ben de pek inanmıyorum ama oyuncu mentörlüğü konusunda Nordsjaelland olsun Kopenhag olsun dünyanın sayılı takımları. Her şey olabilir.
Captain Skriniar dedi: İlk sezon kadar olamaz bence. Genişletmek için tıkla... Ben de pek inanmıyorum ama oyuncu mentörlüğü konusunda Nordsjaelland olsun Kopenhag olsun dünyanın sayılı takımları. Her şey olabilir.
KS KS Captain Skriniar 98 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.281 Çözümler 1 Beğeniler 844 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 19:38 #5 SF26 dedi: Nordsjaelland Genişletmek için tıkla... Şunu her gördüğümde sinir oluyorum. Adamlar Trabzon'un plakasını yazmıştı.
SF26 dedi: Nordsjaelland Genişletmek için tıkla... Şunu her gördüğümde sinir oluyorum. Adamlar Trabzon'un plakasını yazmıştı.