Galatasaray'ın Şampiyon Olmasına Son 4 Puan Kaldı

Galatasaray'ın oynadığı oyunun 10'da 1'ini Fenerbahçe oynayamıyor. Helal olsun Galatarasaray'a.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene de olmadı Fenerbahçe için. F1'de Ferrari neyse Süper Lig'de Fenerbahçe o resmen.

Dipnot: Takım tutmuyorum.

Umutlar boşa. Tek bir gerçek var o da Galatasaray. Belki de tarihimizin en şansız ve en kötü oyunlarından birisini koyduğumuz bir sezon geçirdik ama yine de şampiyonluğu salmayız.

Fenerbahçe'nin kadrosu son yıllarda ligdeki en iyi kadrolardan biri olmasına rağmen, İsmail Kartal'a emanet edilmemeliydi. Kimse 'adamlar rekor puanı o adamla topladı' demesin; bireysel yeteneklerle Fenerbahçe topladı.

Ali Koç geçen sene iyi bir hoca, kötü bir kadro ile denedi; bu sefer müthiş bir kadro, berbat bir hoca ile denedi. Bunun denklemi kurmak zor olmamalı.

Fenerbahçe, yeni bir yönetimden top toplayıcısına, temizlikçisine ve sağlık çalışanına kadar tamamen yenilenmeli.

Bu arada 4 puanı falan geçelim arkadaşlar, Galatasaray 2023-2024 sezonunun şampiyonudur ve olacaktır da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne 4 puanı ya? Şampiyonluk yarışında olan takım bu maçta puan kaybeder mi? Fener bitirmiş ligi.

Fenerbahçe bu Sene'de şampiyon olamadı desenize yazık olmuş fenere bakalım ne zaman şampiyon olacak Fenerbahçe merak ediyorum doğrusu bir türlü kısmet olmuyor.

Galatasaray haftaya da kazandığı takdirde Fenerbahçe'nin şampiyon olması için +6 averaj farkını kapatması gerekecek. O da Galatasaray son iki maçını kaybederse.

Puanda gerideydik, 6 puan öne geçtik.
Averajda gerideydik, 6 puan öne geçtik.
Gol krallığında Icardi gerideydi, 3 gol öne geçti.

Galatasaray gaza öyle bir bastı ki, nasıl başa çıkacaksın? Nefes aldırmıyoruz. Derbiyi çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Fenerbahçe bu Sene'de şampiyon olamadı desenize yazık olmuş fenere bakalım ne zaman şampiyon olacak Fenerbahçe merak ediyorum doğrusu bir türlü kısmet olmuyor.
Hayvan gibi transfer yaptılar bir sürü dünya yıldızı aldılar ona rağmen şampiyon olamadılar. Artık çok zor bence. Yani satılacak Ferdi parasıyla düzgün kadro çekilmez.

İfadeler: 995
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…