Galaxy A115F download mod sorunu

WindowsDelisi1939

Başarılı
Cihaz
Samsung Galaxy A11
Merhabalar,

Elimde Samsung Galaxy A11 bir cihaz bulunmakta. Ben bootloader kilidini açıp custom rom, Odin üzerinden OrangeFox kurma gibi işlemler denedim. En sonunda başaramayınca, SamFW sitesinde ki telefon için %100 uyumlu (eminim) Stock ROM dosyası buldum. Odin kurulumu yaptım. Çalıştı ve cihaz düzeldi. Ama sonra BOOTLOADER kilidini tekrar kitlemek için o turkuaz yeşil mavi camgöbeği ekrana girdim, ama bu sefer bir sorun var. ROM flashlıyorum, Odin PASS (başarılı) diyor ama telefon reboot edince yaklaşık 5-15 dakika arası Samsug Galaxy yazısında bekliyor, ardından tekrar Downloading... Yazısının olduğu moda geri giriyor. SamFW Tool ile flashlama yaptım, düzelmedi, Odinden tekrar tekrar flashladım düzelmedi. SamFW Tool dan System Reboot yaptım, tekrar tekrar Downloading... Kısmına girdi. En sonunda Odin den Nand-Erase, .pit dosyası ile Re-partition falan yaptım, Samsung yazısı geliyor, sonra tekrar DOWNLOAD moda atıyor. Yardım eder misiniz çözemiyorum bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…