Fikirleriniz için sağ olun, not edildi hocam. Modellere bakarken dikkate alacağım . Hem ekran, hem batarya, hem işlemci hem de kamera konusunda çok iyi değiller ama dengeli bir model özetle?
Ben de sizin gibiyim hocam, günlerdir bakıyorum ama A25 dışında bir şey bulamadım. Xiaomi'yi zaten alınmaz kategorisine koyuyorum, diğer markayı duymadım bile.
@Cyanogen, donanimsal acidan oyle ama @7450'in dedigi gibi tasarimi dumduz cag disi. Centigi olsun, aşırı kalin bezelleri olsun rahatsiz ediyor.
Ustte bahsettigim detay harici fiyatini karsiliyor, evet. O da Samsung'un sorunu maalesef, ust modelleri satabilmek icin tasarimin icinden geciyor. FE serisinde dahi yapiyor bunu.
Evet hocam, tasarım konusunda o kadar haklısınız ki, en başta Realme 10 ve 11'e bakmamın nedenleri buydu aslında. Samsung'un o berbat tuğla tasarım modelinden kurtulmaya çalıştım. Arayüzü, kullanım kolaylığı, daha fazla bilinmesi sebebiyle Samsung'a el-mahkûm geri döndüm. Dün gece bu modeli bulduğumda ve 120Hz olduğunu da görünce, içime Realme'den daha çok sindi diyebilirim.
Samsung'un Galaxy A25 5G modeli hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu fiyata bu kadar güzel özellikler sunuyor, alınır mı? Kullanıcısına neler sunuyor A25? A25 nasıl bir telefondur? Performansı nasıldır? Görüşlerinizi bekliyorum.
Samsung'un Galaxy A25 5G modeli hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu fiyata bu kadar güzel özellikler sunuyor, alınır mı? Kullanıcısına neler sunuyor A25? A25 nasıl bir telefondur? Performansı nasıldır? Görüşlerinizi bekliyorum.
Eğer ikinci el alırsam S20/21FE, ya da güçlü bir A serisi bir şey almayı düşünüyorum. Kişisel nedenlerden en son tercih olarak görüyorum ikinci el telefonu hocam .