Galaxy A51 nasıl bir cihaz?

A51 nasıldır?

• iyi

Oy: 5 11,6%
  • kötü

Oy: 8 18,6%
  • orta

Oy: 12 27,9%
  • kararsız

Oy: 1 2,3%
  • zamanına göre iyi ama şuan yetersiz

Oy: 17 39,5%

• Oy verenlerin toplamı
    43

Charles Smith

Yetkin
Makaleler
6
Babadan kaldı bana. Ben tasarımı sevdim. Akıcılık falan da iyi. Kamera orta. Hafif ve ince olması güzel. Şarjı bana yetecektir. Siz bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? Dört yaşındaki bu telefon günümüzde kullanılır mı? Günlük kullanımda daha ne kadar kasmadan idare eder? Kullanan varsa memnun musunuz? Bir de kullanışlı özellikleri var mı, varsa nedir? C25s'den J2'ye zorunlu iniş sonrası bu telefona geçtim. Samsung özelliklerine falan hakim değilim yani. Konfor artırıcı şeyler varsa beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanına göre çok güzel cihaz ama şu an pek günümüz cihazları ile karşılaştırılamaz. Güzel bir ROM kurup cihazı uçuşa geçirebilirsiniz.

Rom hakkında ciddi anlamda cahilim aslında. Bir konu açsam iyi olacak. Rom kurunca arayüz falan da mı değişiyor acaba? Mesela şu an Android 13 sanırım telefon. Kurunca bu farklılık mı gçsterecek veya romun ne gibi faydaları olacak?

Rom hakkında ciddi anlamda cahilim aslında. Bir konu açsam iyi olacak. Rom kurunca arayüz falan da mı değişiyor acaba? Mesela şu an Android 13 sanırım telefon. Kurunca bu farklılık mı gçsterecek veya romun ne gibi faydaları olacak?

ROM kurunca Windows 10 ve 11 gibi tüm sistem formatlanır ve değişir. ROM yapımcıları çeşitli özellikler entegre edebiliyor. ROM'un sitesinde veya indirme sayfasının bir yerlerinde özellikleri yazar.

ROM kurunca Windows 10 ve 11 gibi tüm sistem formatlanır ve değişir. ROM yapımcıları çeşitli özellikler entegre edebiliyor. ROM'un sitesinde veya indirme sayfasının bir yerlerinde özellikleri yazar.

O zaman bir konu açarım yakın zamanda. Performans ve batarya konusunda ikisini birden iyileştirecek rom varsa iyi olur.

ROM hakkında ciddi anlamda cahilim aslında. Bir konu açsam iyi olacak. ROM kurunca arayüz falan da mı değişiyor acaba? Mesela şu an Android 13 sanırım telefon. Kurunca bu farklılık mı gçsterecek veya ROM'un ne gibi faydaları olacak?

Stock Android 13 ROM'u o cihaz için ağır gibi. Ayrı bir konu açarsanız yardımcı olabiliriz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt