Merhaba. Babam kulaklık istiyor, Buds FE önerdim; F/P olarak bu fiyatı vermeye gerek yok dedi. O zaman kablolu bakabiliriz diye düşündüm, olur kullanırım dedi. Samsung'un AKG Type-C'sini düşündüm, öğrenci indirimiyle 1020 TL oluyor.
1.500 TL civarlarına kablolu kulaklık olarak düşündüğüm mü alınmalı yoksa daha iyisi var mı?
Bir de bu fiyatlarda alınan kablolu, kablosuzdan çok daha iyi olur değil mi?
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Ses kalitesi olarak AKG'nin kulakliklarindan daha iyi. Fakat mikrofon olarak deneyimime gore o kadar iyi degiller. Farki ses kalitesinde yani. Zaten IEM kulaklik ses kalitesi disinda herhangi bir kriter icin alinmamali. Kablosuz kulakliklarin kronik sorunlari var bu butcelerde. Sirf bu yuzden her yerde IEM kullaniyorum.