Galaxy Buds 3 FE vs CMF Buds 2 Plus

Oğuz

Başarılı
S25 FE kullanıyorum. Biraz araştırma sonrasında Galaxy Buds 3 FE ve CMF Buds 2 Plus modellerini buldum. Ses kalitesi olarak hangisi daha iyi bilmiyorum fakat Samsung ekosistemi ve diğer bir yanda Hi-Res ve çoklu bağlantı gibi avantajlar var. Siz hangisini alırdınız?

@Simon

Buds 3 FE mikrofon kötü, ANC ortalama altında. Fiyatını hak etmiyor ben olsam Buds 2 Plus alırdım. Ek olarak çoklu bağlantı ve LDAC desteği Buds 2 Plus'da da var zaten. SSC codec için Buds 3 FE almaya gerek yok.

Son düzenleme:
CMF Buds 2+ bugün elime geçti. iPhone ile kullanıyorum. Harika çalışıyor. Bence kısıtlı bütçe için değil de standart ve aşırı yüksek beklentisi olmayanlar için muazzam. @Simon sağolsun o önerdi 2-3 gün önce ve Hepsiburada üzerinden 3 taksitle ile aldım vade farksız.

Tek eksisi uygulama içi düzgün ekolayzır olmaması ve silikon kalitesi. Android'de Wavelet gibi applerle sorun çözülüyor da da iOS'da EQ yapılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…