Galaxy Buds 3 vs Accentum Open

Merhaba, silikonsuz bir kulaklık düşünüyorum. Aklımda iki model var şu an: Galaxy Buds 3 ve Accentum Open. Hangisi ne yönden iyidir veya hangisi daha alınabilir acaba? Şu anki cihazım S21 FE, sonraki cihazım iOS olabilir, emin değilim ama yakın zamanda cihaz değiştirmeyi düşünmüyorum.

Samsung telefonunuz olduğu için Buds3 daha iyi, telefonunuz Samsung olmasa bile Accentum yerine çok daha mantıklı modeller var.

Buds3 Samsung telefonlarla kullanıldığında ses kalitesi ve gecikmesini özel SSC codec'i sayesinde dengeliyor. Oyunlarda neredeyse sıfır gecikme hissediyorum.

Kulaklığı ne zamandır kullanıyorsunuz ve memnun musunuz acaba herhangi bir şikayetiniz var mı?

Kulaklığı ne zamandır kullanıyorsunuz ve memnun musunuz acaba herhangi bir şikayetiniz var mı?
Haziran 2025'te 2025 üretimli modelini aldım, ilk başlarda kulağıma uymamıştı, ya da ben yabancılıyordum bilmem ama kulağımda durduramıyordum hep düşecek gibi oluyordu, sesi az geliyordu, şimdiyse çok iyi, basları ve tizleri dengeli bir model. Kablosuz alabileceğiniz en kaliteli seslerden birini veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…