Galaxy Buds Core ses karşıya kötü gidiyor

Kulaklığı takıp testlerini yaptım. Seste herhangi bir problem yok. Ancak aramalarda karşı taraf benim sesimin boğuk, sanki boş odada yankılı konuşuyormuşum gibi geldiğini söylüyor. Hem dışarıda, hem de evin içinde test ettim ve sonuç aynı. Wear uygulamasında hiçbir ayara dokunmadım. Önceki kulaklığımı olan Samsung Level U2'yi takıp aynı kişileri aradığımda "bu sefer çok net" diyorlar. Ondan önce QCY T13 kullandığım dönemde de hiç böyle şikayet olmamıştı.

Bunun bir ayarı var mı? Eğer böyleyse iade edeceğim.

İzlediğim inceleme videolarında mikrofonu hayli kötüydü.

Kulaklıkların mikrofonları zaten mükemmel, ama bluetooth ile aktarım o kadar gelişmediği için aramalarda ses çok kalitesiz iletiliyor. TWS'lerin %85'i böyle şu an.
Samsung Level U2'yi takıyorum. Çok iyi diyorlar. Nerdeyse 10 yıllık kulaklık kadar iyi bir şey yapamamışlar mı anlamadım.

İade edeyim o zaman, uğraşmaya gerek yok sanırım.

Samsung, Galaxy Buds serisinde mikrofon yerine hesap makinesi kullanmış olmalı. Buds Pro modeli dışında geri kalan modellerin hepsinde kronik problem var sanırım. Kullandığım kısa sürede gelen her telefon aramasına kulaklıkları çıkardıktan sonra telefonla yanıt verdim. Araçta karşı tarafın sesinizi duyabilmesi mucize.

O TWS değil hocam, TWS'lerden biri ara diğeri ana bağlantı yapıyor ondan öyle oluyor.
Level U2'den önce de QCY T13 ANC kullanmıştım. Onda da mesela hiç böyle şikayet olmadı ki ben epey fazla telefon görüşmesi yapıyorum. Onu da sürekli kopma yaşıyorum diye sinirimden kırıp atmıştım..

Hiç böyle bir şey yaşayabileceğim aklıma gelmedi. Yani kulaklıkla iki şey yapıyorsun: Biri dinlemek, diğeri konuşmak. %50'sini beceremiyorsan buna ürün denmez ki.

Müşteri hizmetlerine yazdım, servis dedi direkt. Hiç uğraşamam, iade talebimi açtım.

Güncelleme:

Arkadaşlar 2000₺'ye kadar başka ne önerebilirsiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…