Galaxy Buds FE sağ kulaklık cızırtı sorunu

Yer
Unknown
Esenlikler,

Geçen günlerde Buds FE satın aldım. İlk taktığım zamanlar sorun yoktu. Kulaklığı alalı 1-2 hafta oluyor zaten. Bu sıralar sadece sağ kulaklıkta bir cızırtı, hava sesi gibi bir ses var. Sıfırlamayı denedim işe yaramadı. Ne yapmam gerekiyor?

Esenlikler,

Geçen günlerde Buds FE satın aldım. İlk taktığım zamanlar sorun yoktu. Kulaklığı alalı 1-2 hafta oluyor zaten. Bu sıralar sadece sağ kulaklıkta bir cızırtı, hava sesi gibi bir ses var. Sıfırlamayı denedim işe yaramadı. Ne yapmam gerekiyor?
Aktif gürültü engelleyiciyi kapat.

Esenlikler,

Aynı sorun bende de vardı. Servise gönderdim yenileyip gönderdiler. Böyle özellikle tiz seslerde fena halde cızırtı oluyordu bende. Siz de isterseniz servise gönderin.

Gürültü varken ve bir şey oynatılıyorken kullanmak için o. Boşta açarsan fıslama verip gıcık etmek dışında bir özelliğini görmezsin.

Müzik çalarken de oluyor bazen.

Aynı sorun bende de vardı. Servise gönderdim yenileyip gönderdiler. Böyle özellikle tiz seslerde fena halde cızırtı oluyordu bende. Siz de isterseniz servise gönderin.

Nasıl yollanıyor? Geri gelmesi uzun sürüyor mu?

Yurtiçi Kargo ile yolluyorsunuz maksimum 20 günde size teslim ediliyor. Edilemzse yeni cihaz talep edebiliyorsunuz zaten. Benimki 1 hafta sürdü.

20 gün mü? O neymiş hocam öyle. Az önce Samsung WhatsApp destek hattı ile konuştum. Yetkili servisin adresini verdiler. Yurtiçi Kargo ile yollamamı istediler. Pazartesi yollayacağım. Umarım hemen gönderirler.

20 gün mü? O neymiş hocam öyle. Az önce Samsung WhatsApp destek hattı ile konuştum. Yetkili servisin adresini verdiler. Yurtiçi Kargo ile yollamamı istediler. Pazartesi yollayacağım. Umarım hemen gönderirler.
Yasal sınır 20 gün ondan dolayı öyle söyledim. Ankaraya gidiyor zaten. Ona göre hesaplarsınız kaç günde gidip geleceğini. Kulaklıklar üzerine eğer küçük plastik kullanıyorsaniz ( çentiği olmaya ) onu çıkarıp öyle göndermenizi tavsiye ederim. Değişim yaparlarsa eğer çentikli olanı gönderiyorlar.

Yasal sınır 20 gün ondan dolayı öyle söyledim. Ankara'ya gidiyor zaten. Ona göre hesaplarsınız kaç günde gidip geleceğini. Kulaklıklar üzerine eğer küçük plastik kullanıyorsaniz ( çentiği olmaya ) onu çıkarıp öyle göndermenizi tavsiye ederim. Değişim yaparlarsa eğer çentikli olanı gönderiyorlar.

Ankara'ya mı gidiyor? Bana söylenen destek ekibi İstanbul'da idi. Çentik dediğiniz şey ise kulaklığın lastikleri mi? Her halükarda yenisiyle değiştirirlerse yine çentik ile gelmeyecek mi?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt