Çözüldü Galaxy M15 telefonda tarayıcı açıkken Spotify kendini kapatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

29

Üstün
Makaleler
23
Selam,

Sacma sapan baska bir problemle karsinizdayim.

Browser acikken, ozellikle de Techolay'da bir yandan da muzik dinlerken Spotify kapaniyor. Memory Resident uygulamalara aldim, bosta RAM var ve swap (RAM plus adli sey) acik. Daha cok browser acikken dikkat ediyorum bu duruma, diger uygulamalarla sorun yasadigim pek hatrimda degil. Root yok, oncelik degistiremiyorum haliyle, atmayi da dusunmuyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Telefonun bellek yönetimi çok agresif. Uygulamanın güç kısmını "Kısıtlamasız" veya Good Guardian modüllerinden daha az agresif bir bellek yönetim profili tercih edilebilir.
Telefonun bellek yönetimi çok agresif. Uygulamanın güç kısmını "Kısıtlamasız" veya Good Guardian modüllerinden daha az agresif bir bellek yönetim profili tercih edilebilir.

İfadeler: 29
Çözüm

Spotify'ın uygulama bilgilerine girin. Pil>kısıtlanmamış olarak ayarlayın.

İfadeler: 29
Good Guardian nedir hocam?

Guc kismini simdi kontrol edecegim, tesekkurler arkadaslar.

Edit: Yaramadi, 8 9 sekme firefox ile uctu. Essek telefon.

Son düzenleme:
Türkiye'ye daha sunulmamış ama APK olarak indirilebiliyor sanırım.
Doğru, APK edinip kurdum ve mucize gibi çalışıyor.

@Cruslan Good Guardian nedir diye bı baktım ve kurmayı becerdim. Bütün dertlerimi çözdü memory resilient ekleyince.

Işin komik yanı, telefon ayarlarında zaten resilient olarak ekliydi, buna ekleyince ne oldu merak ediyorum.

Kapitalizm ve kapalı OSler, ikisinden de nefret ediyorum.

Teşekkür ederim

Hocam nereden yaptınız SS atabilir misiniz ben bulamadımda.

Hocam nereden yaptınız SS atabilir misiniz ben bulamadımda.
Good Guardians uygulamaları ülkemizden indirilemiyor. APK olarak indirebilirsiniz. Bellek yönetimi için hem Good Guardian hem de Memory Guardian uygulamalarına ihtiyacınız var. Bunları internetten edinip kuruyorsun. Sonra Good Guardian içinden Memory Guardian'ı açıyorsun. Customize sekmesinden "Quick Switching Mode" ayarı seçilince telefon bellek yönetimini daha yumuşak yapmaya çalışır, uygulamaları olabildiğince az öldürmeye çalışr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…