Browser acikken, ozellikle de Techolay'da bir yandan da muzik dinlerken Spotify kapaniyor. Memory Resident uygulamalara aldim, bosta RAM var ve swap (RAM plus adli sey) acik. Daha cok browser acikken dikkat ediyorum bu duruma, diger uygulamalarla sorun yasadigim pek hatrimda degil. Root yok, oncelik degistiremiyorum haliyle, atmayi da dusunmuyorum. Ne yapabilirim?
Telefonun bellek yönetimi çok agresif. Uygulamanın güç kısmını "Kısıtlamasız" veya Good Guardian modüllerinden daha az agresif bir bellek yönetim profili tercih edilebilir.
Telefonun bellek yönetimi çok agresif. Uygulamanın güç kısmını "Kısıtlamasız" veya Good Guardian modüllerinden daha az agresif bir bellek yönetim profili tercih edilebilir.
Browser acikken, ozellikle de Techolay'da bir yandan da muzik dinlerken Spotify kapaniyor. Memory resident uygulamalara aldim, bosta RAM var ve swap (RAM Plus adli şey) acik. Daha cok browser acikken dikkat ediyorum bu duruma, diger uygulamalarla sorun yasadigim pek hatrimda degil. Root yok, oncelik degistiremiyorum haliyle, atmayi da dusunmuyorum. Ne yapabilirim?
Good Guardians uygulamaları ülkemizden indirilemiyor. APK olarak indirebilirsiniz. Bellek yönetimi için hem Good Guardian hem de Memory Guardian uygulamalarına ihtiyacınız var. Bunları internetten edinip kuruyorsun. Sonra Good Guardian içinden Memory Guardian'ı açıyorsun. Customize sekmesinden "Quick Switching Mode" ayarı seçilince telefon bellek yönetimini daha yumuşak yapmaya çalışır, uygulamaları olabildiğince az öldürmeye çalışr.