Samsung, bu yıl sağlık odaklı akıllı yüzüğü Galaxy Ring ile teknoloji dünyasında dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra şirket, farklı boyut seçenekleri sunarak geniş bir kullanıcı kitlesini hedefledi. İlk modelin piyasaya sürülmesinin ardından çok geçmeden Galaxy Ring 2 ve çıkış tarihiyle ilgili söylentiler de gündeme gelmeye başladı. Akıllı Yüzük, Planlanandan Daha Erken Ortaya Çıkabilir Samsung’un ilk…
Tam tersi, Ring'ler ciktigi gibi tukendi. Daha satisa sunulmadan ilgi gordukleri icin uretim kapasitesini 2.5 katina kadar cikardiklari halde tukendi. Urun birkac hafta sonra Turkiye'ye de adim atacak. O sebepten de duymamis olabilirsiniz.
Tam tersi, Ring'ler ciktigi gibi tukendi. Daha satisa sunulmadan ilgi gordukleri icin uretim kapasitesini 2.5 katina kadar cikardiklari halde tukendi. Urun birkac hafta sonra Turkiye'ye de adim atacak. O sebepten de duymamis olabilirsiniz.
Türkiye'yi geçtim Reddit'te çok takılırım. Orada bile görmedim. Üretim kapasitesi 100 falandı herhalde. Kapasiteyi 2,5 katına çıkarınca 250 ürün satabilmişlerdir(!)
Farklı olduğu konusuna katılıyorum ancak yeterince işlevli değilmiş demek ki. Samsung'un prototip ürünlerinden bir tanesi daha. Konsept ürün gibi piyasaya ürün çıkarıyorlar sanki sırf ilk biz yaptık demek için. Gerçekten işe yarar olsaydı 1 milyonla kalmazdı. Samsung gibi bir firma için 1 milyon satış gerçekten çok küçük bir sayı. AR-GE parasını bile çıkarmamıştır ürün. Fiyatı da çok pahalı üstelik. Ring 2 de tutmaz.
@Elma ısıran, Samsung'un 2024'un ilk ceyregi boyunca sattigi telefon sayisinin 20 milyona yakin oldugunu dusunursek farkli olan bir urunun daha ilk haftasindan 1 milyonunun erimesi gayet iyi bir sayi.
Soyle dusunun, S24'lerin de ciktigi zaman diliminden bahsediyoruz. 100 dolarlik M serisi bir urun de taze tanitilmis amiral serisi de dahil olmak uzere tum telefon satislari dort ay boyunca 20 milyona yakin oluyor. Toplam uniteleri de donem boyunca birinci kalmisti.
Galaxy Ring ise bir yuzuk olarak ve bence de pahali bir urun olarak ilk haftasinda 1 milyonunu eritmis. Bu kadar satacagini Samsung bile beklemiyormus. Bu sebepten ben neden boyle bir urunun ciktigini anlamasam bile iyi bir sayi oldugunu dusunuyorum.
Farklı olduğu konusuna katılıyorum ancak yeterince işlevli değilmiş demek ki. Samsung'un prototip ürünlerinden bir tanesi daha. Konsept ürün gibi piyasaya ürün çıkarıyorlar sanki sırf ilk biz yaptık demek için. Gerçekten işe yarar olsaydı 1 milyonla kalmazdı. Samsung gibi bir firma için 1 milyon satış gerçekten çok küçük bir sayı. AR-GE parasını bile çıkarmamıştır ürün. Fiyatı da çok pahalı üstelik. Ring 2 de tutmaz.