Galaxy S22, Galaxy Flip 4 ve Galaxy Fold 4 için Galaxy AI Güncellemesi Geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 395
Makaleler
5

Samsung, yapay zeka (AI) entegrasyonu konusunda önemli bir adım atıyor. Samsung forum moderatörünün sağladığı bu bilgi, One UI 6.1 güncellemesinin eski model telefonlara sunulacağını doğruladı. Galaxy S22, Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 modellerinin Mayıs ayının başında bu güncellemeyi alması bekleniyor. Samsung, Galaxy AI Özelliğini 2022 ve 2021 Model Galaxy Cihazlarına Getirecek…

Devamını Oku: Galaxy S22, Galaxy Flip 4 ve Galaxy Fold 4 için Galaxy AI Güncellemesi Geliyor
Kaynak: Techolay

S21 serisine de circle to Search ve başka sayılı özelliği vereceklermiş
Gene olan bana oldu, belki de birkaç şey alacağıma şükretmek lazımdır...

Ne zaman ülkemize geleceği de meçhul. One UI 6 zaten Android 14 ile gelen özellikler konusunda oldukça eksik. Çoğu özelliği vermediler, 6.1'e sakladılar.

S21 serisine de Circle to Search ve başka sayılı özelliği vereceklermiş
Gene olan bana oldu, belki de birkaç şey alacağıma şükretmek lazımdır...

6.1 ile gelecek hangi özelliklere ihtiyacınız vardı? S24 ile gelen çoğu özellik kullanışsız geldi bana.

Bu yapay zeka zımbırtısı sadece S24 serisinde olacak, işlemciye bağlı bir özellik diye lanse etmemişler miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…