BORSAKAPLANI Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 216 Beğeniler 263 Yer İzmit 12 Şubat 2024 #1 Merhaba, Samsung'un kendi kamera uygulamasından memnun olmadığımdan dolayı yeni bir uygulama arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler. @BerkayZ87
Merhaba, Samsung'un kendi kamera uygulamasından memnun olmadığımdan dolayı yeni bir uygulama arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler. @BerkayZ87
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 12 Şubat 2024 #2 Google Camera GCAM.
3 3268 Uzman Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 1.441 Beğeniler 2.247 12 Şubat 2024 #4 Bir uygulama ile daha iyi sonuçlar alacağınızı düşünmüyorum şahsen.
KS KS BORSAKAPLANI Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 216 Beğeniler 263 Yer İzmit 12 Şubat 2024 #5 3586 dedi: Google Camera GCAM. Genişletmek için tıkla... GCAM'i kuruyorum fakat uygulama düzgün çalışmıyor. Yoksa gözüm onda. Can Itın dedi: Open Camera Genişletmek için tıkla... Siz kullanıyor musunuz, memnun musunuz hocam? 3268 dedi: Bir uygulama ile daha iyi sonuçlar alacağınızı düşünmüyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Hocam yapay zeka müdahalesinden dolayı değişiyor, eski telefonumda özellikle GCAM kullanıyordum.
3586 dedi: Google Camera GCAM. Genişletmek için tıkla... GCAM'i kuruyorum fakat uygulama düzgün çalışmıyor. Yoksa gözüm onda. Can Itın dedi: Open Camera Genişletmek için tıkla... Siz kullanıyor musunuz, memnun musunuz hocam? 3268 dedi: Bir uygulama ile daha iyi sonuçlar alacağınızı düşünmüyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Hocam yapay zeka müdahalesinden dolayı değişiyor, eski telefonumda özellikle GCAM kullanıyordum.
Can Itın Uzman Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 89 Çözümler 1 Beğeniler 65 12 Şubat 2024 #6 BORSAKAPLANI dedi: GCAM'i kuruyorum fakat uygulama düzgün çalışmıyor. Yoksa gözüm onda. Siz kullanıyor musunuz, memnun musunuz hocam? Hocam yapay zeka müdahalesinden dolayı değişiyor, eski telefonumda özellikle GCAM kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam iPhone kullanıyorum ben filmic Pro'da yükleyin ama ücretsiz olarak nelere erişim veiyor bilmiyorum.
BORSAKAPLANI dedi: GCAM'i kuruyorum fakat uygulama düzgün çalışmıyor. Yoksa gözüm onda. Siz kullanıyor musunuz, memnun musunuz hocam? Hocam yapay zeka müdahalesinden dolayı değişiyor, eski telefonumda özellikle GCAM kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam iPhone kullanıyorum ben filmic Pro'da yükleyin ama ücretsiz olarak nelere erişim veiyor bilmiyorum.