Galaxy S25 Plus'ın Instagram performansı nasıldır?

Peki dediğim gibi story performansı nasıl, Iphone kadar keskin ve 60 FPS olarak atılabiliyor mu? Bir ara 30 FPS'e çekiyor kalite biraz bozuluyor muhabbetleri vardı.

Peki dediğim gibi story performansı nasıl, iPhone kadar keskin ve 60 FPS olarak atılabiliyor mu? Bir ara 30 FPS'e çekiyor kalite biraz bozuluyor muhabbetleri vardı.

Kendi gözümle herhangi bir iPhone telefon ile karşılaştırmadığım için yorum yapamayacağım dostum, karşılaştıran varsa yapsın. Ancak Samsung'un S25 kamera performansı gayet iyi.

Kendi gözümle herhangi bir iPhone telefon ile karşılaştırmadığım için yorum yapamayacağım dostum, karşılaştıran varsa yapsın. Ancak Samsung'un S25 kamera performansı gayet iyi.

İlla ki iyidir genel kamera performansı tabii, S23, S24, S25 uzun kullanımı olan arkadaşlar bu konuyu görüp yanıtlarsa çok makbule geçer.

İlla ki iyidir genel kamera performansı tabii, S23, S24, S25 uzun kullanımı olan arkadaşlar bu konuyu görüp yanıtlarsa çok makbule geçer.
S24 FE kullanıcı olarak söyleyebilirim ki fiyatında özellikle video konusunda çok iyi bir performansı var. Kuzenim 1 senedir S24 Ultra kullanıyor, onun ki zaten baya iyi.

O nasıl oluyor?

@LH44 kullanıyordu sanırım. Kendi deneyimlerini paylaşabilir. Samsung'un Instagram performansı iyileşmişti.
@Aakons evet, aktif kullandığım bir cihaz.

Yani genel olarak Instagram'da pek video paylaşan biri değilim. Paylaştıklarım genelinde yorum yaparsam; internet iyi ise kötü olmuyor.
Aynı kalitede, aynı FPS değerlerini sunuyor, sunmaya çalışıyor.

Ayrıca genel deneyimimi paylaşacak olursam; benim için gayet tatmin edici bir cihaz oldu.

Fotoğraf kalitesi olsun, video kalitesi olsun, şarj süresi olsun, yazılımı olsun, stabilitesi olsun, performansı olsun her şekilde premium hissettiriyor.

Stres testinede soktum, bana mısın demedi.
Su altında kullandım, yine aynı performans.
(Bile isteye başkaları yapmasın, benim telefonum sağlam çıktı diye sizinkinin de sağlam çıkacağının garantisi yok, orası ayrı.)

Isınma konusuna gelirsek; evet, ısındığını hissettiriyor.
İyi tarafı ciddi bir performans kaybı yaşatmıyor.

Şarj süresi olarak benim 1 günümü çıkartıyor. Nadiren tekrar doldurma ihtiyacı duyuyor.

Ayrıca alıcaksanız 256 olanını alın. 128 mümkün değil yetmez.

DÜZENLEME: 128GB seçeneği düz modelde var. Bir an dalgınlıkla yazmış bulundum.

Ayrıca One UI 8 deneyimimi kısaca özetlediğim bir konum var. Ona da bakabilirsiniz. (İlerleyen zamanda uzun kullanım deneyimlerimi de paylaşacağım.)

Şarj beni iki gün bile götürür gibime geliyor 4900 mAh vardı galiba, pek oyun oynayan birisi değilim sadece test amaçlı yüklerim birkaç tane oynarım sonra bir daha oynamam gibi, o yüzden bir buçuk günü görür gibi.

Helal olsun sana, senden başka kimse bilmiyordu, kimse fark etmemişti bu hileyi. Nasıl yapıyor mesela, nasıl daha hızlı oluyor; S24'ün demosu 8 elite ile mi geldi?

Daha iyi ekranı nasıl koyuyor ya da? Yahu kaç kişi kör kütük mağazaya girerek demolara bakarak telefon seçiyor, o şekilde seçenlerin kaçı bu işten anlıyor? Bu kadar saçma çok az şey gördüm. Ayrıca kendi telefonumun birçok demosuna bakmışımdır, sapına kadar aynı cihaz. Hatta benim kendi cihazım bana göre şekillendiği için daha iyi. İnanarak söylüyorsan komik. Eğer kanıtın varsa önce bana at sonra el ele Samsung'a dava açalım.

Ya da teknolojiyle yatıp kalkarken benim anlamadığım bu "iyiliği" millet nasıl anlıyor?

Dediklerinize katılıyorum, kendi cihazımı her seferinde incelerim hic fark görmedim.

@Haluk Ekrem Özkaya

Anlattiklariniz bana sacma geldi. Donanım olarak fark yok hocam. Samsung'un ya da başka bir markanın sırf teşhir için daha güçlü işlemci/kamera (örnegin daha gelişmiş sensör) koyması hem maliyet hem de üretim açısından mümkün değil. Demo cihazlarda olayı farklı gösteren şey yazılım ve ortam. Mağazada çalışan cihazlarda "Retail Demo Mode" diye bir şey var. Telefon hep şarja takılı, ekran parlaklığı sonuna kadar açık, renk modu canlı, vivid'te. Kamera da daha hızlıymış gibi açılıyor. İçinde uygulama, veri, arka planda çalışan şeyler olmadığı için haliyle çok akıcı görünüyor. Yani mağazada gördüğün o "vayy beee" olayı tamamen demo modundan geliyor donanım farkı yok.

Samsung kaç seridir ana sensörüne aynı modeli koyuyorken demo cihazlara nasıl gidip özel sensor koyacak ki?

Telefonun donanımı değişirse cihaz aslında teknik olarak başka bir model haline gelir, sertifikasyon, IMEI kaydı, FCC/CE onayı vs. hepsi ayrı yapılmak zorunda.

Yani diyebilir miyiz Instagram kalitesi Iphone kadar var, akıcılık 60 FPS, storyde aynı çektiğin gibi keskin çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…