@Aakons evet, aktif kullandığım bir cihaz.
Yani genel olarak Instagram'da pek video paylaşan biri değilim. Paylaştıklarım genelinde yorum yaparsam; internet iyi ise kötü olmuyor.
Aynı kalitede, aynı FPS değerlerini sunuyor, sunmaya çalışıyor.
Ayrıca genel deneyimimi paylaşacak olursam; benim için gayet tatmin edici bir cihaz oldu.
Fotoğraf kalitesi olsun, video kalitesi olsun, şarj süresi olsun, yazılımı olsun, stabilitesi olsun, performansı olsun her şekilde premium hissettiriyor.
Stres testinede soktum, bana mısın demedi.
Su altında kullandım, yine aynı performans.
(Bile isteye başkaları yapmasın, benim telefonum sağlam çıktı diye sizinkinin de sağlam çıkacağının garantisi yok, orası ayrı.)
Isınma konusuna gelirsek; evet, ısındığını hissettiriyor.
İyi tarafı ciddi bir performans kaybı yaşatmıyor.
Şarj süresi olarak benim 1 günümü çıkartıyor. Nadiren tekrar doldurma ihtiyacı duyuyor.
Ayrıca alıcaksanız 256 olanını alın. 128 mümkün değil yetmez.
DÜZENLEME: 128GB seçeneği düz modelde var. Bir an dalgınlıkla yazmış bulundum.
Ayrıca One UI 8 deneyimimi kısaca özetlediğim bir konum var. Ona da bakabilirsiniz. (İlerleyen zamanda uzun kullanım deneyimlerimi de paylaşacağım.)
Öncelikle herkese iyi Sosyaller.
Bugün sabah One UI 8 - Android 16 güncellemesini yaptım.
4 GB bir boyutu var idi.
Sabah başka bir konuda ilk bakış için beğenmediğimi söylemiştim.
Gün içinde kullanımım sonucu One UI 7'ye göre "daha stabil ve akıcı" bir sürüm olduğuna karar kıldım.
Konuyu yazmaya başladığım saat olan "16:32"de şarjım genelde %45 civarı kalıyordu.
%100 doğru bir ölçüm değil tabii ki bende bunun farkındayım. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim; şarj performansı eskisinden kötü değil.
Not: Uzun kullanım deneyimlerimi ileri bir zamanda...