Galaxy S25 Ultra, 16GB RAM İle Gelebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 120
Makaleler
5

Samsung, büyük olasılıkla gelecek yılın başında Apple’ın iPhone 16 serisine karşı yeni Galaxy S25 serisini tanıtacak ve geçen sefer olduğu gibi, Galaxy S25 Ultra yine Koreli devin en üst seviye ürünü olacak. Cihaz üzeri üretken yapay zekânın hız kazandığı bir dönemdeyiz ve bu özellikleri çalıştırabilen akıllı telefonların daha fazla belleğe sahip olması zorunlu hale geldi.…

Devamını Oku: Galaxy S25 Ultra, 16GB RAM İle Gelebilir
Kaynak: Techolay

O esnada Apple hala 8 GB RAM koymaya devam etsin

"iOS Android'den daha az RAM kullanır" diyenlere de şunu söyleyeyim: O günler artık bitti. iOS şu anda rezalet bir işletim sistemidir. iOS 16 gerçekten epey sorunluydu, iOS 17 çıktı 18 çıktı ama iOS hala sorunlu. Her yeni güncellemede başka bir sorun gündeme geliyor. RAM kullanımı ise artık hem Apple cihazların ekran çözünürlüğünün artışı hem de iOS'un giderek Apple tarafından şişirilmesi nedeniyle epey yüksek. Ha belki yine Android'in 8 GB RAM ile yapamadığını yapıyor olabilir ama eskisi gibi iOS'un 1 GB'ı Android'in 2-3 GB'ına denk falan değil. Şimdi iOS'un 8 GB'ı Android'de ancak 12 GB eder.

GTA 6 çıkmadan önce 16GB RAM'li telefon çıktı. Ben şu an PC'de 16GB RAM kullanıyorum ve bir gün umarım bende 32GB DDR5 RAM kullanmak isterim.

İfadeler: 792
iOS şu anda rezalet bir işletim sistemidir.
Yazinizdaki diger seyler asagi yukari dogru fakat buna kesinlikle katilmiyorum, mukemmel bir işletim sistemi olmadigi gibi kesinlikle rezalet falan da degil. iOS 18 ile bazi sorunlar yaşanıyor evet, cok koyu Apple'ci 15 PM kullanan arkadasim da kendi ağzıyla bazi sorunlar yasadigini söyledi ama kullanilamayacak halde demedi. Arkadasimi geciyorum, nesnel ornek verelim. Reddit olur, yabanci forumlar olur; iOS 18 kullanilamayacak kadar kotu, iskence cekiyorum diyen birini gordunuz mu?

GTA 6 çıkmadan önce 16GB RAM'li telefon çıktı.
Bu arada S25 Ultra ilk olmayacak. S20 Ultra'da da vardi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…