Galaxy S26 Ultra: Yeni Flex Magic Pixel ekran teknolojisi ve güçlü özellikleriyle geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 143
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 207

143

Yetkin

Galaxy S26 Ultra cihazda yeni ekran teknolojisi kullanılacak. Samsung'un geliştirdiği yeni Flex Magix Pixel ekran teknolojisiyle parlaklık ve kalitede eksilme olmadan gizlilik sağlayabilecek.

Bu teknoloji, yapay zekâ destekli ve OLED panellerin görüntülenme açısına kadar ayarlayabiliyor, yanlardan bakıldığında da yandan bakmak isteyen karanlık ekranla karşılaşıyor. Gizlilik esas alınmış.

Cihazda gizliliğin yanı sıra farklı, geliştirilmiş özellikler de kullanıcılarını bekliyor. Daha hızlı RAM, geliştirilmiş hızlı şarj ve düşük ışıkta daha iyi fotoğraf çeken f/1.4 diyaframlı kamera ile kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Samsung, bir başka değişiklik daha yapabilir. Bu değişikliği de isimlendirmede olabilir. Model isimlendirmesindeki değişiklik S26 Pro veya S26 Edge (veya Air) tarzı yeni varyantlar çıkartabileceği söyleniyor.

Samsung civarında da boş durulmadı. Cihaza eklenen tüm yeniliklerle birlikte Galaxy S26 Ultra'nın gümbür gümbür geldiğini söyleyebiliriz. iPhone 17 Pro Max ve iPhone 18'i güçlü bir rakip bekliyor: Galaxy S26 Ultra. iPhone'un rakibine karşı nasıl önlemler aldığını da cihazları çıkış yaptığında görülebilecek.

Kaynak: Phonearena.

Tasarım yönünden ben de pek bir değişiklik göremedim.

Tasarımdan önce, Samsung’dan daha küçük ekranlı Ultra modeli isterdim. Mesela Apple’daki Pro ve Pro Max gibi. Tasarımda eskidi bence; tüm Samsung’lar birbirine benziyor.
Küçük ekranlı modeli gelse hoş olur. Ama Apple gibi tasarımda kötü yola girecekse hiç değiştirmesin. Şu anlık sade ve güzel açıkçası.

Galaxy A55 modelinden amiral gemisi üst segmentlere geçme kararı aldım S24-25 Ultra tasarımları güzel ama 5 kamera nedir arkada öyle ya, 3 kameralı Snapdragon son gen bir orta segment çıkarsa 3 kameralı parmak izi ve yüz tanıma sistemi güzel olan hemen alacağım, iPhone modellerinde özellikle düz serilerde batarya performansı çok iyi değil, Plus modeli alsak ekran 60 Hz Pro Max serisine o kadar para vermek istemiyorum. 75 bin TL'ye S25 Ultra alayım diyorum, 75 ultraya veren 95'e Pro Max serisi de alır diyorum. S26 Ultra serisi 85 bin 100 bin TL arasında olursa zaten S24 Ultra alır geçerim çok ince konular

İfadeler: 143
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…