Merhabalar, son zamanlarda OneUI kullanıyorum ancak ağır debloat (180 program sildim) yapmama rağmen bloatware var mış gibi hissettiriyor. LineageOS de güzel ancak launcher'ı içimi bayıyor, hiç özelleştirmesi yok ve uygulama menüsü yarı saydam bile değil. Pixel Experience Plus'ta ve HavocOS ise stabil değil, bluetooth kesilip kesilip duruyor. Önerdiğiniz bir CRDroid gibi ROM'ların derlemeleri var mı elinizde? Şimdiden teşekkür ederim. Android 10, 11 veya 9 lazım bu arada
Merhaba, son zamanlarda One UI kullanıyorum ancak ağır debloat (180 program sildim) yapmama rağmen bloatware var mış gibi hissettiriyor. LineageOS'de güzel ancak Launcher'ı içimi bayıyor, hiç özelleştirmesi yok ve uygulama menüsü yarı saydam bile değil. PixelExperience Plus'ta ve havocos ise stabil değil, Bluetooth kesilip kesilip duruyor. Önerdiğiniz bir crDroid gibi ROM'ların derlemeleri var mı elinizde? Şimdiden teşekkür ederim. Android 10, 11 veya 9 lazım bu arada
crDroid Launcher konusunda serbest ama yine belli bir temada serbestlik, onun dışında kişiselleştirme menüsü bayağı bir özelleştirilebilir içeriğe sahip.
crDroid Launcher konusunda serbest ama yine belli bir temada serbestlik, onun dışında kişiselleştirme menüsü bayağı bir özelleştirilebilir içeriğe sahip.
Maalesef link'lerden hiçbiri çalışmıyor hocam, ilk link'te MEGA link'ine git diyor. Son MEGA linkinde sadece donate isteyen klasör varken diğerleri MEGA tarafından kaldırılmış sanırım.
Merhabalar, isteklerime uygun bir ROM olarak Project Sakura'yı buldum. Kısaca tüm CRDroid özelleştirmelerini, hatta daha fazlasını içeriyor. Ayrıca gayet stabil gibi, LineageOS tabanlı bir ROM.
Hocam normalde Hades ROM kullanıyorum ancak hızlı ayarlar çubuğunun kocaman olması çok baydı, o yüzden Project Sakura'ya geçtim ancak şimdi geri Hades ROM'a dönüyorum Eşitleme özelliğinin nasıl bir nimet olduğunu anladım.