Galaxy Tab 4 için mobil PDF okuyucu önerisi

Yer
Haddonfield, Illinois
Arkadaşlar, yaz kursuna gidiyoruz ve hocamız bize 200 sayfalık bir özet kağıdı attı. Ben buna tabletimden çalışmak istiyorum ancak ihtiyacım olan şey şu. PDF üzerinde istediğim gibi yazıp çizeyim ve uygulamayı kapatıp bir dahaki açışımda önceden yazdıklarım kaydolmuş olsun. Hangi okuyucuyu önerirsiniz? Tabletim Samsung Galaxy Tab 4 o yüzden biraz hafif bir program olursa çok güzel olur kasıyor yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
MjPDF.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kasması normal mümkünse ROM atın. O Tablet için Android 5 yada 6 önerimdir.

Merhaba, tabletiniz için PDF üzerinde yazıp çizmek ve not almak istiyorsanız, Xodo PDF Reader & Editor uygulamasını öneririm. Bu uygulama, PDF dosyalarınıza rahatlıkla yazı ekleyebilir, çizim yapabilir ve notlar alabilirsiniz. Ayrıca, yaptığınız değişiklikler otomatik olarak kaydedilir, bu yüzden uygulamayı kapatıp tekrar açtığınızda önceki notlarınız da mevcut olur. Samsung Galaxy Tab 4’te hafif ve hızlı çalışır, bu yüzden cihazınızı kasmaz. Denemenizi tavsiye ederim, umarım işinize yarar!

Evet 2 aydır onu kullanıyorum ve kullanımı çok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…