vlknn Başarılı Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 97 Çözümler 1 Beğeniler 78 6 Ağustos 2024 #1 Bir tanıdığımdan alacağım, ürün 3-4 aylık ve çok temiz sıfır gibi neredeyse. 3000TL değer mi? Halihazırda Huawei Watch Fit 2 kullanıyorum.
Bir tanıdığımdan alacağım, ürün 3-4 aylık ve çok temiz sıfır gibi neredeyse. 3000TL değer mi? Halihazırda Huawei Watch Fit 2 kullanıyorum.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.492 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.705 6 Ağustos 2024 #2 Kondisyonu konuda belirttiğiniz gibi iyiyse değer.
snO Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1 Beğeniler 0 6 Ağustos 2024 #3 Temizse alınabilir, neredeyse yarı fiyatına geliyor.
0xraptoRwave Üstün Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 1.044 Yer İstanbul 6 Ağustos 2024 #4 Ürünün kozmetiği nasıl? Pil ömrü stok değerlere göre nasıl? İyi ise alınabilir. Sıfırı zaten 4K'dan çok.
Ürünün kozmetiği nasıl? Pil ömrü stok değerlere göre nasıl? İyi ise alınabilir. Sıfırı zaten 4K'dan çok.
BerkayZ87 Seçkin Sosyal Locası Hatasız Çalışıyor Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 5.843 Makaleler 50 Çözümler 105 Beğeniler 10.536 6 Ağustos 2024 #5 Guzel saat ama 40'inin bataryasi kucuk.
KS KS vlknn Başarılı Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 97 Çözümler 1 Beğeniler 78 6 Ağustos 2024 #6 Simon dedi: Kondisyonu konuda belirttiğiniz gibi iyiyse değer. Genişletmek için tıkla... snO dedi: Temizse alınabilir, neredeyse yarı fiyatına geliyor. Genişletmek için tıkla... 0xraptoRwave dedi: Ürünün kozmetiği nasıl? Pil ömrü stok değerlere göre nasıl? İyi ise alınabilir. Sıfırı zaten 4K'dan çok. Genişletmek için tıkla... Ürün temiz dediğim gibi kozmetik olarak herhangi bir sorunu yok. Pil ömrü de alındığı günle aynı. BerkayZ87 dedi: Guzel saat ama 40'inin bataryasi kucuk. Genişletmek için tıkla... Biraz bu yüzden şüphelerim var 40mm olması hem küçük hem de batarya olarak üzer mi diye düşünüyorum. Watch Fit 2 ekranı büyük ve küçük bi ekrana geçince alışmam zor olur mu, kolumda kötü durur mu bilmiyorum.
Simon dedi: Kondisyonu konuda belirttiğiniz gibi iyiyse değer. Genişletmek için tıkla... snO dedi: Temizse alınabilir, neredeyse yarı fiyatına geliyor. Genişletmek için tıkla... 0xraptoRwave dedi: Ürünün kozmetiği nasıl? Pil ömrü stok değerlere göre nasıl? İyi ise alınabilir. Sıfırı zaten 4K'dan çok. Genişletmek için tıkla... Ürün temiz dediğim gibi kozmetik olarak herhangi bir sorunu yok. Pil ömrü de alındığı günle aynı. BerkayZ87 dedi: Guzel saat ama 40'inin bataryasi kucuk. Genişletmek için tıkla... Biraz bu yüzden şüphelerim var 40mm olması hem küçük hem de batarya olarak üzer mi diye düşünüyorum. Watch Fit 2 ekranı büyük ve küçük bi ekrana geçince alışmam zor olur mu, kolumda kötü durur mu bilmiyorum.