Galaxy Watch 6 ne ile şarj edimeli?

0xraptoRwave

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Selam, 3 aylık Samsung Galaxy Watch 6 44mm kullanıcısıyım. Normalde saati bilgisayarımdaki Type-C soketinden şarj ediyorum. Peki normal bir adaptörle şarj ederken nasıl bir adaptör ile şarj etmeliyim? Galaxy Watch kullanan varsa ne ile şarj ediyor? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 47mm olan modelini kullanıyorum. Şarj standını PC anakartına taktım.

Eğer yanıma alırsam da hızlı şarj aletine bağlayarak şarj ediyorum. Hızlı şarj aleti 33W bu arada.

Selam, 3 aylık Samsung Galaxy Watch 6 44mm kullanıcısıyım. Normalde saati bilgisayarımdaki Type-C soketinden şarj ediyorum. Peki normal bir adaptörle şarj ederken nasıl bir adaptör ile şarj etmeliyim? Galaxy Watch kullanan varsa ne ile şarj ediyor? Şimdiden teşekkürler.
Hocam kalitesiz olmayan ve yavaş olmayan bir adaptör olması yeterli.

Ben de 47mm olan modelini kullanıyorum. Şarj standını PC anakartına taktım.

Eğer yanıma alırsam da hızlı şarj aletine bağlayarak şarj ediyorum. Hızlı şarj aleti 30W bu arada.

Orijinal bir adaptör kullandığınız sürece sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum ben telefonu şarj ettiğim adaptörü kullanıyorum.

Orijinal bir adaptör kullandığınız sürece sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum ben telefonu şarj ettiğim adaptörü kullanıyorum.

Evet ben de sizin gibi telefonu şarj ettiğim şarj cihazına bağlıyorum.

Samsung'un, saat yanında bir şarj aleti vermemesi zaten herhangi bir şarj cihazını kullanabilirsiniz fikrini veriyor kullanıcıya.

Geri
Yukarı Alt