• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Galaxy Z Fold 6, Seriye Özgü AI Özellikleri Nedeniyle Fiyat Artışı ile Gelebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 130
Makaleler
5

Samsung’un yaklaşan Galaxy Unpacked 2024 etkinliği öncesinde, teknoloji meraklılarının en çok beklediği ürünlerden biri de altıncı nesil katlanabilir telefon serisi oldu. Galaxy Z Flip 6 ve Fold 6 hakkında birçok sızıntı ve rapor yayınlandı. Önceki tahminler, Galaxy Fold 6’nın fiyatının sabit kalabileceğini veya düşebileceğini öne sürse de yeni sızıntılar, fiyatın beklenenden farklı olabileceğini gösteriyor. Son…

Devamını Oku: Galaxy Z Fold 6, Seriye Özgü AI Özellikleri Nedeniyle Fiyat Artışı ile Gelebilir
Kaynak: Techolay

AI özellikleri ve fiyat artışı mı
Zaten 8 Gen 3 koyacaklar NPU'ya sahip, neyin fiyat artışı ben anlamadım. İlginç bir bahane olmuş.

Galaxy AI sunucu tabanli calismiyor mu zaten? NPU bir ise yaramayacak belki de.
Ben hâlen zaten sunucu tabanlı yapay zekayı millete sunup NPU pazarlaması yapanları da anlamıyorum da. Bu mevzular çok ayağı yere basan mevzular değil.

İfadeler: 442
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…