• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Game Booster 240mm Titan Rainbow sıvı soğutucunun AM5 vida kiti nereden bulunur?

EsraBehzatHikayesi

Becerikli
Selam sıvı soğutmamda bir vida eksik, anakarta takmak için onun yerine oraya farklı bir vida atmışlar. Beni rahatsız etmeye başladı yakın zamanda bakıma gidecek. Yeni anakart aldım ona takılacak bütün parçalar ben bu vidayı nereden bulabilirim? İsmi veya belirli bir boyut ölçüsü var mı? Yetkili servise söyledim mail atın dedi attım üzerinden 72 saat geçti hala cevap alamadım. Bu konuda aciliyetli yardıma ihtiyacım var. @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunlar standoff vidası diye geçiyor ama boyutları üreticiden üreticiye değişebilir. Vidalarda standart metrik ölçü sistemi kullanılır sıvı soğutmalar da genelde M3 ya da M4 oluyor ölçüp ona göre almak gerekir.

Evet hocam haklısınız ama benim sıvı soğutmanın vidası tırtıklı kenara sahip bir de buna burçta lazım bayağı bir araştırdım bulamadım.

AM4 ile AM5 aynı, o da mı yok sende?

Aradigin vida ile hirdavatciya git. Onlarda vardir. Ust kismi farkli olsa da govdesi standart olur vidalarin. Elle degil tornavida ile sıkarsın en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…