Game Garaj Elite S7 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan derindevlethikmet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 144

derindevlethikmet

Çalışkan
Yer
Istanbul
Bu bilgisayar alınır mı?

Cyberpunk 2077, GTA 5, GTA 6, VALORANT, CS2, RDR 2, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyunlarında, en yüksek grafiklerde en az 90-100 FPS almak istiyorum. YT üzerinden performans testlerine baktım, sanki 90-100 FPS verebiliyor gibi geldi ama bilgisayarı almak mantıklı mı diye sormak istedim.

Peki öneriniz olur mu?

Sabah indirim köşesinde şu PC'yi attılar. Bilgisayardan anlayan arkadaşınız varsa bu sistemi alıp PSU'yu sağlam bir şeyle değiştirebilirsiniz.

U5 245KF, R5 9600X gibi bir işlemci; yani attığınız sistemdekinden daha iyi. 16 GB RAM'den feragat edersiniz ancak GTA 6 dışında RAM'in sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum. GTA 6'da 1-2 yıl sonra PC'ye anca gelir; o zamana kadar RAM alırsınız.

Sıfırdan öneri konusu açarsanız arkadaşlar daha da yardımcı olabilir. Sistemi fikir olsun diye attım.

80 bine dâhâ iyisi toplanır. CL38 RAM, Ryzen 7500F şaka gibi bir şey o paraya.

• Gigabyte B850M Force
  • PNY RTX 5070 veya RX 9070 XT
  • Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30
  • R7 9700X
  • Enermax REVOLUTION III
  • Thermalright Aqua Elite 360
Gibi temel parçalarla rahatlıkla sistem toplanıyor, paranı kaptırma. Kasa ve fan muhabbeti zevk meselesi, yorumum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam attığınız sistem çok daha ucuzmuş. Gerçekten Elite S7'den daha mı iyi? Şaşırdım açıkçası. 16 GB RAM'i sonra da alabilirim evet. Peki PSU öneriniz olur mu ve bu sistemle istediğim oyunlarda yüksek FPS alabilirim, değil mi?

Hocam rica etsem hazır sistem önerebilir misiniz? Bu parçaların olduğu kasa bulamadım da.

Oyunları bilmediğim için pek cevap veremeyeceğim ancak çip aynı çip. Attığım sistemde eksi olan şey parçaların giriş seviyesi olması.

Kendi ekran kartımı cahil olup kronik model aldığım için forumlarda gezmeye başladım.

Bu yüzden bütçenizi belirterek sıfırdan konu açın. 80K için 9070 XT (5070 Ti dengi) sistem dizebilir arkadaşlar.

Bu parçalarla hazır sistem bulamazsın desek yeridir hocam, parçalar kötü olduğu için değil hazır sistemler genellikle kötü bileşenlerle satıldığı için verimsiz oluyor, kafa ütülüyor.

DDR5 için belirli anakart ve RAM modellerine yönelmek gerekiyor sorunsuzluk için, biraz can sıkıcı bir muhabbet.
İntel tarafında bilgim yok, vebali @k4moncik üzerine.

Sistemi fikir olması için attım. Maalesef ben de hazır sistemlerin kötü malzeme kalitesi kurbanıyım.

@derindevlethikmet o yüzden sistemi tek tek seçilen parçalarla toplarsanız daha keyif alırsınız. Hazır sistemdeki anakarta kasaya bağlı kalmaktansa kendi seçtiğin almak çok güzel bir his.

Revo 3 fanı sesli çalışan model değil mi?

Konu açtım arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…