Game Garaj laptop için chipset sürücüsü nereden indirilmeli?

Cihaz
Game Garaj Slayer R9T-5060 AMD Ryzen 9 8940HX
Game Garaj laptopumdaki chipset sürücülerini AMD İnstall Manager uygulamasından güncellemeye çalıştığımda hata alıyorum bu yüzden sürücüleri direkt kendi sitesinden güncellemeye karar verdim. Game Garaj'ın kendi sitesindeki chipset sürücüsü AMD'nin sitesinden indirdiğim sürücünün sürümünden eski bir sürüm. Normalde güncel olan AMD'nin sitesindeki olduğu için onu indirir geçerdim ancak yapay zekaya sorduğumda laptoplar için eski sürüm de olsa üreticinin kendi sitesindeki sürücüyü indirmek daha iyi olur çünkü o chipset laptopa özel ayarlar (fan, sıcaklık profillerinin işlemciyle anakart arasındaki iletişimi) içerebilir diyor. Sizce hangisini kurmak daha mantıklı olur?

@Charles Darwin, Tabii ki üreticinin yayınladığı sürüm daha mantıklıdır. AMD bir sürüm yayınlar, üretici o sürümü alır ve cihazlarına özel optimize edip yayınlar. O yüzden eski olmasına bakmayın. Ayrıca, her defasında güncellemeye çalışmayın. Bir yerlerde bozabiliyorlar cihazları, ben yaşadım o tarz bir şey.

Hocam Game Garaj'ın sitesinden yüklemeye çalıştığımda bu hatayı aldım.

Güncel sürümü yüklemeye çalışsaydım da gelecekti muhtemelen bu hata. Bu konuda bir fikriniz var mı nasıl çözebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…