vanitas Gelişen Katılım 15 Mayıs 2026 Mesajlar 4 Beğeniler 1 16 Mayıs 2026 #1 X7T-5070 modelini almayı düşünüyorum. Bu modelde Linux kullanan (CachyOS) varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Özellikle sorularım: Bir Control Center kullanıyor musunuz (Tuxedo gibi) Fan kontrollerini nasıl yapıyorsunuz? Yazılımsal bir sıkıntıyla karşılaştınız mı?
X7T-5070 modelini almayı düşünüyorum. Bu modelde Linux kullanan (CachyOS) varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Özellikle sorularım: Bir Control Center kullanıyor musunuz (Tuxedo gibi) Fan kontrollerini nasıl yapıyorsunuz? Yazılımsal bir sıkıntıyla karşılaştınız mı?
shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.185 Çözümler 3 Beğeniler 1.360 16 Mayıs 2026 #2 vanitas dedi: X7T-5070 modelini almayı düşünüyorum. Bu modelde Linux kullanan (CachyOS) varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Özellikle sorularım: Bir Control Center kullanıyor musunuz (Tuxedo gibi) Fan kontrollerini nasıl yapıyorsunuz? Yazılımsal bir sıkıntıyla karşılaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam Techolay YouTube kanalında direkt bu modelin incelemesi vardı Recep abi Linux kurulumu yapmıştı diye hatırlıyorum.
vanitas dedi: X7T-5070 modelini almayı düşünüyorum. Bu modelde Linux kullanan (CachyOS) varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Özellikle sorularım: Bir Control Center kullanıyor musunuz (Tuxedo gibi) Fan kontrollerini nasıl yapıyorsunuz? Yazılımsal bir sıkıntıyla karşılaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam Techolay YouTube kanalında direkt bu modelin incelemesi vardı Recep abi Linux kurulumu yapmıştı diye hatırlıyorum.
KS KS vanitas Gelişen Katılım 15 Mayıs 2026 Mesajlar 4 Beğeniler 1 16 Mayıs 2026 #3 shiedae3 dedi: Yanlış hatırlamıyorsam Techolay YouTube kanalında direkt bu modelin incelemesi vardı Recep abi Linux kurulumu yapmıştı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... O incelemedeki linux kısmı oldukça yetersizdi.
shiedae3 dedi: Yanlış hatırlamıyorsam Techolay YouTube kanalında direkt bu modelin incelemesi vardı Recep abi Linux kurulumu yapmıştı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... O incelemedeki linux kısmı oldukça yetersizdi.