Game Garaj Slayer X7T alınır mı?

Taltan

Çalışkan
Nerdeyse 2 aydır gaming laptopları takip ediyorum. Benim için önemli olan en az 5 yıl kullanabilmem. Tabiki eskiyecek ve yavaşlayacak ancak basit uygulamalarda kasma gördüğüm zaman benim için ömrü bitmiştir. Çok temiz kullanırım kasada çizik bile olmaz. Sanırım X7T C2 modeline karar verdim 64.700TL daha düşeceğini zannetmiyorum. Tavsiyesi olan veya bu marka ile diğer markaların servisleri hakkında bilgi verebilecek var mı?

5-6 Bin TL kısıp 5060 almak ne kadar mantıklı? (Sonuçta çok büyük bir para değil ve belki ömrünü 1-2 yıl uzatır.)

Son düzenleme:
Eğer ki X7t 5070 modelden bahsediyorsanız, rahatça 5-6 yıl kullanırsınız. 2K ekranı vardı yanlış hatırlamıyorsam, bu sayede gündelik kullanımda bile çok konforlu hissedeceksiniz. Soğutması, kasasından falan bahsetmiyorum bile. Forumda sürekli önerdiğimiz modellerden.

Forumda birçok kişiye bu konuda bilgi vermişsiniz okuduğum kadarıyla. Çok teşekkürler. Hazır yakalamışken derler ya ben de hazır yakalamışken bir şey sormak istiyorum. Eğer ki ekran kartını 5060'a düşürüp AMD işlemciye geçersem aynı bilgisayar için pil ömrü ve bilgisayarın ömrü nasıl değişir merak ediyorum. Bir de daha önce araştırdığım bir konuydu ancak şuan emin olamadım bildiğim kadarıyla windows bilgisayarlarda type-c'den şarj alma özelliği yok ancak bu bilgisayarda bahsedilen şarj telefon ya da başka bir cihaz için mi yoksa bilgisayarın kendisi için mi? Tekrar teşekkürler.

Estağfurullah, görevimiz. 5060'a düşüp AMD işlemci almanız evet, ömrünü uzatır. Bir tarafta R9, bir tarafta i7 var. Rakip bile değiller. Pil ömrü de AMD işlemcilerin verimliliğinden kaynaklı daha uzun olacaktır. Windows bilgisayarlarla alakalı değil, desteklenen portlarla alakalı. Sadece Type-C'den şarj alabiliyor.

Alınır. Dengeli güzel bir model. Sadece işlemci bir tık kötü bence. Core Ultra serisi olsaydı daha iyi olurdu.

Peki performans açısından böyle bir değişimi tavsiye eder misiniz? Sadece Type-C derken ne demek istediğinizi anlamadım.

Peki performans açısından böyle bir değişimi tavsiye eder misiniz? Sadece Type-C derken ne demek istediğinizi anlamadım.

Type-C portu görüntü veremiyor. Güç verebiliyor, ve sistemi şarj edebiliyorsunuz.

Performans açısından tavsiye ederim. Kendim de yaptım laptopu alırken, orta segment daha üst GPU alacağıma daha üst segment CPU, dengeli GPU aldım. Oyun oynamadığınız, render almadığınız sürece GPU ile pek işiniz olmuyor. Bütün iş CPU'da bitiyor.

Anladığım kadarıyla X7T C2 modelindense R9T C1 modelini öneriyorsunuz. Ekranı da daha iyi ancak arada 2000 TL fark var. Bu farkın olması biraz şüpheli geldi açıkçası.

Anladığım kadarıyla X7t C2 modelindense r9t C1 modelini öneriyorsunuz. Ekranı da daha iyi ancak arada 2.000 TL fark var. Bu farkın olması biraz şüpheli geldi açıkçası.

2K daha ucuz, pişman etmeyecektir. Emin olamadıysanız, biraz daha düşünün. Net karar verince haber etmeniz, müteşekkir edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…